druzus 02.06.05, 15:49 Czy ktoś może mi doradzić gdzie w Krakowie można zrobic prywatnie dermatoskopię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azosiolek Re: dermatoskopia - Kraków 02.06.05, 16:10 Czytałam, że jest w Krakowie jakiś ośreodek, który robi takie badanie "całościowe" - tzn. oprócz dermatoskopii zdjęcie wszystkich zmian i analizę. Poszukam namiarów, jak uda mi się znaleźć to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
azosiolek Re: dermatoskopia - Kraków 03.06.05, 09:41 Znalazłam. Przepraszam, że tak długo trwało. Scanmed - strona internetowa www.scanmed.pl , tam znajdziesz informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
rene22 Re: dermatoskopia - Kraków 03.06.05, 12:36 bezpłatnie robi to badanie gabinet na ul. Zygmunta Augusta 9 tylko 11.06, tel. 421 05 51. To badanie sponsoruje firma Avene, mam nadzieję że będzie wiarygodne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
azosiolek Re: dermatoskopia - Kraków 03.06.05, 15:01 Warszawa: z NFZ - w przychodni przy szpitalu na Wołoskiej (długie terminy oczekiwania) prywatnie - Viva-Derm (www.viva-derm.pl), Dermedica (www.dermedica.com.pl), dr Andrzej Szmurło (www.szmurlo.waw.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
druzus Re: dermatoskopia - Kraków 06.06.05, 13:24 Dzięki, rene22 - właśnie sie zarejestrowałam. Strasznie sie ciesze, bo w przychodni dostalam termin na koniec wrzesnia, a tu zrobie od razu. Druzus Odpowiedz Link Zgłoś