Dodaj do ulubionych

swedzenie sromu

09.06.05, 23:29
od dluzszego juz czasu wystepuje u mnie swedzienie sromu. przyjmowalam leki
od grzybicy oraz przepisane przez dermatologa ale nic nie pomaga. wykluczone
sa inne choroby przenoszone dorga plciowa. co mam robic ?? do kogo sie
udac ??prosze o rade !!
Obserwuj wątek
    • felinecaline Re: swedzenie sromu 09.06.05, 23:32
      moze to byc wynik zmian troficznych z braku estrogenow. Ginekolog albo
      dermatolog napewno znajda sposob zeby cie od tej przykrej dolegliwosci uwolnic.
      • bieta0 Re: swedzenie sromu 10.06.05, 09:08
        Witaj!Zrob sobie posiew moczu ,być może objawy jakie opisujesz mogą świadczyć o
        bakteri e-coli.Pozdrawiam
        • kalinosia Re: swedzenie sromu 10.06.05, 10:03
          a do tego czasu kup sobie płyn ginekologiczny Lactacyd Femina (ale płyn a nie
          zwykłą emulsję),w aptece za ok. 19 zł. Rewelacyjnie łagodzi świąd i pieczenie,
          zawiera kwas mlekowy
      • agniesia61 Bardziej skomplikowany problem 10.06.05, 10:19
        Ja mam bardziej skomplikowany problem, otórz pod koniec kwietnia dostałam
        dziwnej wysypki...to nie były małe krosteczki, ale takie większe, wypukłe. Na
        początku mnie to nie przeraziło, ani nie swędziało, ani nie było innych
        dolegliwości, niektore po jakims czasie zachodzily ropą, pękały i sie goiły nie
        zostawiając blizny...później jednak...około miesiąc później pojawiły się
        swędzenie, ból podczas oddawania moczu, była bardzo bolesna miesiączka, która
        trwała 3 dni krocej niz za zwyczaj. Kilka dni pozniej pojawil sie bardzo
        intessywny zapach, ktory przechodził przez ubranie...cos okropnego...teraz to
        wszystko minęło...dzisiaj zaniosłam mocz do analizy, a jutro idę do
        ginekologa...jestem ciekawa czego mogę się spodziewać, więc poddałam ten wątek
        do waszej dyskusji...pewnie i tak jutro wszystkiego sie dowiem, ale jestem po
        prostu ciekawa:)
        • agniesia61 Bardziej skomplikowany problem 10.06.05, 10:22
          Jeszcze należy dodać, że od stycznia tego roku mam stałego partnera, który jest
          dawcą krwi i ma robione badania sportowe, z ktorych wynika, ze jest zdrowy!!!
    • yoostee Re: swedzenie sromu 13.06.05, 17:41
      Swędzenie sromu może być spowodowane zbyt wysokim poziomem cukru. Moja mama
      cierpiała z tego powodu wiele lat zanim zachorowała na cukrzycę. Teraz bierze
      leki od cukrzycy i nic ją nie swędzi :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka