ikkepl 06.08.05, 22:21 co mi sie zaczyna, skoro mam bóle nóg ale tylko zaraz po wstaniu z łózka, z krzesełka.. one sie jakos nazywaja, ale wyleciało mi to z głowy.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda6243 Re: bóle nóg 06.08.05, 23:53 nie wiem jak się nazywają ale mnie też często bolą nogi, szczególnie rano przed wstaniem z łóżka pamietam ten ból od zawsze ale nie wiem do tej pory co to jest może ktoś mi coś podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
ikkepl Re: bóle nóg 07.08.05, 12:17 to nie w lózku mnie bola jak wstane-przez moment chodze jak kaleka, po kilku krokach przechodzi!! moge biegac, jesdzic na rowerze to sa chyna bóle zastojowe..??? Odpowiedz Link Zgłoś
osanna Re: bóle nóg 07.08.05, 12:27 Witam Ja tak miałam, bolały mnie kości stóp własnie po leżeniu lub spaniu. Poszłam z tym do otropedy i powiedział,że to są bóle z przeciążenia śródstopia i nic na to nie można poradzić,można tylko trochę pooszczędzać nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: bóle nóg 08.08.05, 03:13 Oczywiscie nie moge miec calkowitej pewnosci, ale takie bole, biorac pod uwage brak jakichkolwiek zmian w badaniach laboratoryjnych i rentgenie stawow, moga wystepowac w Candidozie. Ale mozliwe sa rozniez inne przyczyny: chroniczne zakazenia chlamydia, salmonella lub innymi mikrobami. Trudno powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś