oka2 13.08.05, 10:08 ktora kawa silniejsza sypana czarnula czy rozpuszczalna? (jak znacie jakies linki dotyczace picia kawy a zdrowia to bede wdzieczna za pomoc :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hesjja Re: pytanie na sniadanie 13.08.05, 16:07 Napewno sypana jest mocniejsza i bardziej drazni żołądek niż rozpuszczalna. Niestety nie wiem nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
norma0 Re: pytanie na sniadanie 15.08.05, 15:30 oka napisalem do Ciebie list na poczte gazety...nie wiem czy sprawdzasz dzieki za odp:] Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: pytanie na sniadanie 15.08.05, 15:58 Norma0, jeśli ten list na temat porannej kawy jest ciekawy to ja też bym prosiła. Da sie? Och, te żyrafy...kawoszki luboszki Żyrafa z niskim ciśnieniem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: pytanie na sniadanie 15.08.05, 15:33 kawa rozpuszczalna to extrakt,mniej drażni żołądek ale zrobiona w większej niż w przepisie/1-2 łyżeczki/ działa znacznie mocniej bo zawiera więcej kofeiny Odpowiedz Link Zgłoś