gulnara1 14.09.02, 18:33 ... tak to sie chyba nazywa. To jest krzeslo, ktore jest tak skonstruowane, ze siedzac na nim, nie obciaza sie kregoslupa. Ktos mi mowil, ze to naprawde dziala . Czy wiecie gdzie mozna to kupic w Warszawie ? Pozdr. Gulnara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Klękosiad... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 19:50 sklep ze sprzętem rehabilitacyjnym na rogu Jana Pawła i Nowolipek Odpowiedz Link Zgłoś
gulnara1 Re: Klękosiad... 15.09.02, 21:39 Gość portalu: justy napisał(a): > sklep ze sprzętem rehabilitacyjnym na rogu Jana Pawła i Nowolipek Dzięki Justy za info Gulnara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Klękosiad... IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 16.09.02, 20:17 Zaraz, zaraz bez pośpiechu, to jest owszem fajne ale ........przez 5-10 minut, po pół godzinie Ty będziesz klękosiadem gdyż zwyczajnie nie rozprostujesz nóg. Na tym się znakomicie siada, chwali konstrukcje itp. itd. ale użytkowo to jest nie do zaakceptowania. Czytałem klęcząc w tym ok. 40 minut, i zrobiłem to po raz pierwszy i ostatni. Sztywnienie nóg, utrudnione lub wręcz symboliczne krążenie dopełniły reszty - nigdy z tego nie korzystałem. Nie da się. Odpowiedz Link Zgłoś