Dodaj do ulubionych

DZIEWCZYNY TEMPKA W 24 DC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17.12.04, 21:54
Zmierzyłam własnie tempke mam .....27,6...dziewczyny co to znaczy??????? poza
tym bola bardzo piersi i podbrzusze juz od 15 dc...ból ciągły taki ledwo
cmiący ale inaczej niz poprzednio...co sądzicie iść jutro na bete????
pomóżcie
Obserwuj wątek
    • mala.mi2 Re: DZIEWCZYNY TEMPKA W 24 DC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.04, 22:14
      oczywiscie 37,6 a nie tak jak wcześniej napisałam , sorry za pomyłke... to
      chyba z tych NERW....
    • gagat100 Re: DZIEWCZYNY TEMPKA W 24 DC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.12.04, 22:44
      na bete za wczesnie powinno sie robic 10 dpo mozesz sprobowac zrobic test
      polecam quick
      • aquarius72 Re: DZIEWCZYNY TEMPKA W 24 DC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.04, 10:32
        Mi - poczekaj jeszcze z tymi testami - w terminie @ kochana!!! wink
        • kalinosia Re: DZIEWCZYNY TEMPKA W 24 DC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.04, 13:54
          dokładnie, taka tempka powyżej 37 utrzymuje się do @@ jeśli była owu. Ja w
          zeszłym cyklu miałam od 16 dc aż do @@ 37.2-37.6. Jeśli nadejdzie termin @@,
          tempka ciągle bedzie pow. 37 i @@ nie nadejdzie, dopiero wtedy zrób test smile
          3mam kciuki smile
    • kapcius Re: DZIEWCZYNY TEMPKA W 24 DC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.12.04, 19:22
      U mnie podobna sytuacja 23 dc tempka rano mierzona ciagle na poziomie 37,4 smile Bede za ciebie trzymać kciuki..smile bądz dobrej myśli..dawaj info co i jak z twoją tempką..smile)
      • mala.mi2 Re: DZIEWCZYNY TEMPKA W 24 DC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.12.04, 11:08
        u mnie cały czas tak wysoka.....poza tym mam za wysokie tetno...to juz chyba na
        podłożu psychicznym...hmmmsad
    • kapcius Re: DZIEWCZYNY TEMPKA W 24 DC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.04, 10:50
      hmm wczoraj i dziś temperaturka spadła...na 36,8 chyba nic z tego nie bedzie..sad(( ale tobie kibicuje ..moze sie uda??
      • emka1974 Re: DZIEWCZYNY TEMPKA W 24 DC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.04, 11:46
        Trzymam kciuki, ale, jak pisze Aquarius, lepiej poczekaj do terminu @.
        • mala.mi2 Re: DZIEWCZYNY TEMPKA W 24 DC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.12.04, 11:52
          na razie @@@@@ ani widu ani słychu a powinna przyjśc dzis lub jutro.....tempki
          dzis rano nie mierzyłam ale za to nie wiem co sie dzieje z moimi
          piersiami...dzis kolega z pracy zapytał czy sobie implanty zrobiłam....niezły
          numer...moja mama mówi ze na bank mam urojoną ciąże bo tylu objawów na raz to
          nikt tak od razu nie ma: opuchnięcie, mdłości, humory, temperatura, bóle u dołu
          brzucha i co ja mam sobie myśleć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka