fiszki 20.11.05, 10:38 Szukam dobrego gastrologa w Warszawie. Może znacie kogoś i możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabidd Re: dobry gastrolog w warszawie 20.11.05, 16:03 Dr Maliszewska na Brodnie w szpitalu jest ordynatorem i przymuje w przychodni przyszpitalnej w zeszłym roku lezałam u niej na oddziale i jestem pod stała opieką . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nupik Re: dobry gastrolog w warszawie 24.11.05, 07:59 Prof Habior, przyjmuje na warynskiego, swietny specjalmista, drogi ale skuteczny i nie naciaga na bezsensowne badania, bardzo mi pomogl aga Odpowiedz Link Zgłoś
aga7810 Re: dobry gastrolog w warszawie 17.12.05, 10:31 Czesc! Prosze podaj dokładny adres albo telefon kontaktowy Odpowiedz Link Zgłoś
anzo Re: dobry gastrolog w warszawie 13.12.05, 14:57 polecam doktora Zaboklickiego. świetny specjalista, ludzie walą do niego drzwiami i oknami. byłem u niego tydziń temu i już czuje sie lepiej. poza tym jest tani. wizyta w jego gabinecie w Wawrze kosztuje 60 zł podaje nr. 613 00 18 Odpowiedz Link Zgłoś