gooleever 06.12.05, 16:48 zaraz pod uchem, po lini prostej znalazłem trochę bolącą przy dotyku kulkę, jakby kość - co to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nupik Re: gulka pod uchem 07.12.05, 20:17 potwierdzam, powiekszony wezel chlonny. Radze isc do lekarza, niech zbada, moze wysle na usg. o wezly trzba dbac, pozdrawiam,namawiam do jak najszybszej wizyty u lekarza aga Odpowiedz Link Zgłoś
justyna0001 Re: gulka pod uchem 07.12.05, 21:52 A czy z tymi węzłami może cos powaznegoi wyjsc? Miałam cos takiego ze 2 lata temu ale znikneło po kilku tygodniach więc sie tym nie przejmowałam. I jakies pół roku temu pojawiło sie u mnie tez za uchem ale równiez znikneło po paru tygodnaich Odpowiedz Link Zgłoś
rojew84 Re: gulka pod uchem 07.12.05, 23:17 miałam tak samo.Powiedzieli ze to przeziebienie ,czy cos Odpowiedz Link Zgłoś
onioni Re: gulka pod uchem 08.12.05, 00:12 ja miałem/ mam coś podobnego ale od uderzenia w tył głowy przez .... pływat w jachcie (ster) :))))))) jak byłem w wodzie, coś mnie koleś nie przyuważył :) Zrobiła mi się mała jakby narość, myśle że to chrzastka jakas narosła no chyba , że węzły chłonne moga trwac 15 lat ? ;) pozdro skocz.pl/szok/ Odpowiedz Link Zgłoś