dazy9 23.12.05, 19:50 czy ktoś miał takie dolegliwości to proszę o pomoc. Ciągle boli mnie język na końu są krostki bolące a cały język wygląda jak popękany. Już nie mogę tego znieśc, proszę o pomoć, czy to jakaś choroba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: bolesny język 23.12.05, 21:57 dazy9 napisała: > czy ktoś miał takie dolegliwości to proszę o pomoc. Ciągle boli mnie język na > końu są krostki bolące a cały język wygląda jak popękany. Już nie mogę tego > znieśc, proszę o pomoć, czy to jakaś choroba? MOŻE JAKIŚ stan zapalny???Bo na poparzenie czymś gorącym to raczej nie wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
aw271 Re: bolesny język 24.12.05, 13:40 Popekany jezyk to brak witamin z grupy B. Krosty to moga byc afty. Takie grzybki. Kup sobie w aptece nystatyne, plucze sie tym usta. Ale pewnie wyladujesz u lekarza pierwszego kontaktu. Prawdopodobnie masz grzybice jamy ustnej. Poradz sie w aptece, bo swieta z bolem jezyka to nic milego. Wesolych Swiat:)) Odpowiedz Link Zgłoś