umfana 21.01.06, 19:26 Odczuwam ból pod mostkiem w okolicach serca i mam trudności ze złapaniem wtedy powietrza. Co to może być? Objawia się to w chwilach zdenerwowania. Czy to może być jakiś stan przed zawałowy? Hm... :((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Ból w okolicach serca 21.01.06, 19:29 zapewne nerwobole ale i tak przeciez tylko lekarz jest w stanie stwierdzic, co ci dolega, a nie wirtualne panienki wiec nie zadawaj pytan tutaj, tylko odwiedz kardiologa Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: Ból w okolicach serca 22.01.06, 10:39 Mozliwe ze przyczyna bolu jest inna, np. trzustka, zoladek lub woreczek zolciowy. Idz do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
tatankaa Re: Ból w okolicach serca 22.01.06, 19:58 Na 99.9% sa to nerwobole, wiem bo przechodzilam przez to samo jeszcze do niedawna. Poprostu gdy sie denerwowalam (nawet podswiadomie) zaczynalo mnie bolec wlasnie w tym miejscu i mialam trudnosci ze zlapaniem powietrza. Bylam u lekarza, mialam robione badania, a on stwierdzil to co napisalam. Stres i tyle ;) Mi bardzo pomogl syrop: Hydroxizinum (chyba tak sie to pisze) w aptece na recepte ok 12zl. Ale na wszelki wypadek, udaj sie jeszcze na wizyte. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś