Dodaj do ulubionych

żółte białka oczu!!!!!

10.02.06, 10:54
co to może być i jak to usunąć......napewno nie WZW.....odziedziczyłam to po
mamie, moje białka są żółte i mają taką żółtą narośl przez co oczy wydają sie
zmęczone ....hm jak po przepiciu, dr twierdzi ze taka moja uroda ale mnie
taka odpowiedz nie uracza.....
Obserwuj wątek
    • ewa0007 Re: żółte białka oczu!!!!! 28.02.06, 23:03
      może to Zespół Gilberta, (zobacz w googlach), mój brat tak ma. To niegroźne.
    • nerwus6 Re: żółte białka oczu!!!!! 01.03.06, 09:18
      Jeżeli ewa0007 ma rację to dokonaj porównania z mamą.Czy Jej wątroba jest
      zdrowa,czy nigdy nie cierpiała na dolegliwości związane z wątrobą?
      Na tej podstawie możesz wyciągać wnioski, czy jest to groźne dla Ciebie,czy też
      nie jest.
      Następna sprawa,która powinna być pierwszą, to udanie się do innego lekarza
      w celu potwierdzenia opinii tego pierwszego.
      Chora wątroba powoduje choroby innych narządów i warto brać to pod uwagę.
      Jeżeli jest to faktycznie Zespół Gilberta,którego przyczyny powstawania
      (jak czytam)nie zna medycyna konwencjonalna to może warto zwrócić się w kierunku
      medycyny niekonwencjonalnej i zastosować zioła oczyszczające organizm?
      Oczyszczony organizm to zdrowy organizm i co się za tym kryje - zdrowa wątroba.
      • dzidaa Re: żółte białka oczu!!!!! 01.03.06, 10:20
        wątroba mojej mamy generalnie nie jest taka zła, no chyba ze nawpierdziela sie
        smażonego albo tłustego albo po prostu za dużo to wtedy ma ooooooooogromny
        brzuch i mówi.." o znowu mi wątrobe wywaliło..." A moja wątroba? nie narzekam,
        nie daje mi znac ze żyje........te żółte białka generalnie mi o tyle
        przeszkadzają ze wyglądam na baaaaardzo zmęczoną albo przepitą, dodatkowo
        przegrwione zyłki.......no dobra a do jakiego lekarza mam pójść i jakie zioła
        pic na oczyszczenie org?
        • nerwus6 Re: żółte białka oczu!!!!! 01.03.06, 13:36
          Do ziół oczyszczających należą: jeżówka,koniczyna,pokrzywa,skrzyp,łopian, mniszek,cykoria,czarnuszka,kocanka.W jaki sposób z nich korzystać dowiesz
          się w googlach, jak dobrze poszukasz,albo od osoby prowadzącej sklep z ziołami.
          Jest to zwykle czasochłonna sprawa i wymagająca pewnej wiedzy,gdyż można sobie
          szybko zaszkodzić.Można też skorzystać z licznych i gotowych preparatów licząc
          się ze sporymi wydatkami.W zamian jesteśmy pewni,że nam to "cudo" nie zaszkodzi
          a pomoże.
          Snajper55 napisał: Oczyszczanie organizmu za pomocą cudownych preparatów jest mitem wymyślonym przez tych, co tymi preparatami handlują.
          Pewnie jest trochę takich przykładów,ale też są inne, przeczące temu
          poglądowi.
        • ewa0007 Re: żółte białka oczu!!!!! 01.03.06, 18:39
          proponuję zacząć od zbadania poziomu bilirubiny.
      • snajper55 Re: żółte białka oczu!!!!! 01.03.06, 12:12
        nerwus6 napisał:

> zastosować zioła oczyszczające organizm? Oczyszczony organizm to zdrowy orga
        > nizm i co się za tym kryje - zdrowa wątroba.

Oczyszczanie organizmu za pomocą cudownych preparatów jest mitem wymyślonym
        przez tych, co tymi preparatami handlują.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka