astro_glide 21.02.06, 04:45 Mam pytanie :czy jest tutaj ktos ,kto po zasiegnieciu rady od experta i zastosowaniu sie do tego poczul sie zdrowiej ,lepiej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystynaopty1 Re: Zdrowa Dieta 22.02.06, 22:15 astro_glide napisał: > Mam pytanie :czy jest tutaj ktos ,kto po zasiegnieciu rady od experta i > zastosowaniu sie do tego poczul sie zdrowiej ,lepiej ? Też jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka35 Re: Zdrowa Dieta 23.02.06, 08:47 Ja nie otrzymalam odpowiedzi na moje pytanie, ktore zadalam nie jeden raz. Pytalam czy herbaty z senesem typu figura 1 szkodza zdrowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
margonik Re: Zdrowa Dieta 28.02.06, 16:03 A propos senesu: www.zdrowemiasto.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=5891&alt=66 Odpowiedz Link Zgłoś
ali57 Re: Zdrowa Dieta 28.02.06, 18:25 margonik napisała: > A propos senesu: > www.zdrowemiasto.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=5891&alt=66 a oto porada lekarza Dieta bogatoresztkowa sprzyja zdrowiu, sprzyja też wzdęciom, bowiem niestrawione resztki włókna pokarmowego pozostają w jelitach. Taka jest rola jelita grubego i tak ma być. lekarz czy konował? zdrowy człek po zdrowym żarciu nie czuje dyskomfortu wzdęcia - są normalne, czy świadczą o tym że coś nie tak? lepiej by było gdyby przestała cokolwiek radzić Odpowiedz Link Zgłoś
margonik Re: Zdrowa Dieta 28.02.06, 22:47 Jakoś mam dietę "bogatoresztkową", jem do tego często strączkowe i dużo surówek, a wzdęć nie mam. Dawniej jadłam biały chleb i ziemniaki z mięsem, a wzdęcia mi sie zdarzały. Odpowiedz Link Zgłoś
margonik Re: Zdrowa Dieta 28.02.06, 22:48 Prawdę mówiąc mam wrażenie, że za wzdęcia odpowiadają trochę cukry. Ja w tej chwili zupełnie nie używam cukru, białej mąki i ziemniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
ali57 Re: Zdrowa Dieta 28.02.06, 15:33 he he he jaka dieta taki wynik nic dodać nie muszę Odpowiedz Link Zgłoś