korniczek_1 21.02.06, 10:19 Kupiłam herbatki SLIM FIGURA Herbapolu z nadzieja że pomogą mi zgubić te kilogramy które nazbierały się przez zimę. Proszę o informacje w jakich ilościach i jak najskuteczniej je pic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Herbatka Slim Figura 22.02.06, 08:45 kg pomaga zrzucic 1. dieta, 2. ruch. herbatki nie zaszkodza, ale same w sobie z pewnoscia nie sprawia, ze schudniesz. wspomagaja diete, nie zastepuja. Odpowiedz Link Zgłoś
artur.kalinski Re: Herbatka Slim Figura 23.02.06, 09:47 Herbatki z systemu SlimFigura obejmują 3 Fazy (3 różne herbatki)- spalanie, oczyszczanie i stabilizację. W zależności od funkcji jaką dana faza ma spełniać różny jest skład herbatki. Warto spożywać je tak jak zaleca producent, przy czym jeśli ktoś odczuwa potrzebę przedłużenia jednej konkretnej fazy to może dostosować częstotliwość picia do swoich potrzeb. Trzeba pamiętać, że tego typu herbatki są tylko środkiem wspomagającym odchudzanie. Bez odpowiedniej diety i treningu nie przyniosą one pożądanych skutków. Odpowiedz Link Zgłoś
krewetka Re: Herbatka Slim Figura 14.03.06, 21:07 ja też kupiłam, wiem że nie ma cudow, ale po zakupie lepiej sie poczułam, mam nadzieje ze chociaz dobre w smaku, bo najtansze to one nie sa Odpowiedz Link Zgłoś
moniak7 Re: Herbatka Slim Figura 15.03.06, 16:05 W smaku tez zadna rewelacja a i efektow u siebie nie zobaczylam zadnych, oprocz lepszego samopoczucia pzrez pierwsze dwa dni picia. Raczej szkoda pieniedzy. Moniq Odpowiedz Link Zgłoś
mejdejka Re: Herbatka Slim Figura 15.03.06, 17:44 3 FAZA JEST BEZNADZIEJNA W SMAKU OSTRZEGAM cościk wstrętnego ja na tych herbatkach nic nie schudłam ale i i nic nie robiłam w tej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty2611 Re: Herbatka Slim Figura 23.03.06, 08:56 A ja jestem b. zadowolona z tych herbatek. Tzn z fazy 1 bo na razie reszty nie wypróbowałam:) Dla mnie fajne jest to, że nie chce mi się po nich jeść. i powoli ale chudnę więc est OK. Odpowiedz Link Zgłoś