lala9999 25.02.06, 23:23 gdzie mozna o tym pogadac z kompetentnymi osobami.. seksuolodzy i wogole...prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur737 Re: Seks 26.02.06, 02:27 Kiedys bylo oddzielne forum, ale potem gazeta zlikwidowala. Najwyzej tu mozesz spytac, choc troche nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Seks 26.02.06, 10:58 Ja z chęcią porozmawiam o tym palącym problemie. Mnie też to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa Re: Seks 26.02.06, 12:22 rozmowa na palacy problem nie pomoze, raczej oklad z lodu Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Seks 26.02.06, 13:10 Próbowałem nawet ciekłego azotu i nic. Problem wciąż pali!!! Dniem i przede wszystkim nocą! Ja uwielbiam srebrne kolczyki!!! Działają na mnie okrutnie! Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa Re: Seks 26.02.06, 13:20 no, rzeczywiscie masz facet problem, nie powiem a propos tych kolczykow, to gdzie one maja byc i u kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Seks 26.02.06, 13:21 Mogą być wszędzie, najlepiej na wargach. Muszą być srebrne. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Seks 26.02.06, 14:20 ben-oni napisał: > Mogą być wszędzie, najlepiej na wargach. Muszą być srebrne. A posrebrzane nie mogą być ? Grubo posrebrzane ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Seks 26.02.06, 16:35 W tym cały problem, że nie wiem. Wiem, że jeśli dziewczyna nie ma przynajmniej jednego srebrnego kolczyka trudno mi się wczuć w chwilę i kontakt trwa krótko, najwyżej 15-20 minut. Już nawet sam sobie wczepiłem kolczyk, ale to wydłuża moje zdolności tylko do pół godziny. A z koleżanką, która ma 8 srebrnych kolczyków możemy kochać się przez 3 godziny bez przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
wcyrku1 Re: Seks 27.02.06, 12:23 ben-oni napisał: > W tym cały problem, że nie wiem. Wiem, że jeśli dziewczyna nie ma przynajmniej > jednego srebrnego kolczyka trudno mi się wczuć w chwilę i kontakt trwa krótko, > najwyżej 15-20 minut. > Już nawet sam sobie wczepiłem kolczyk, ale to wydłuża moje zdolności tylko do > pół godziny. A z koleżanką, która ma 8 srebrnych kolczyków możemy kochać się > przez 3 godziny bez przerwy. > > . syndrom jubilera? Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Seks 27.02.06, 15:10 Lekarz seksuolog mówił, że to może być jakaś forma fetyszyzmu. I co, mam nosić ze sobą kolczyki i wpinać je napotkanym dziewczynom? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Seks 27.02.06, 15:46 ben-oni napisał: > Lekarz seksuolog mówił, że to może być jakaś forma fetyszyzmu. > I co, mam nosić ze sobą kolczyki i wpinać je napotkanym dziewczynom? Nie, tylko tym napotkanym, z którymi będziesz uprawiał seks. Rozumiem, że to i tak jest większość napotkanych... Która się w końcu Tobie oprze... S. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Seks 26.02.06, 12:27 Alez sluze pomoca, w miare swoich mozliwosci. Co chcialabys wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś