fler 02.03.06, 16:37 Czy vilcacora może być bezpiecznie stosowana w chorobach nowotworowych ? Czy we wszystkich tego typu czy tylko niektorych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystyna.majewska Re: vilcacora a nowotwory 02.03.06, 18:39 W każdym przypadku choroby nowotworowej należy stosować się do zaleceń lekarza prowadzącego. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator3 Re: vilcacora a nowotwory 13.03.06, 22:31 Słyszałem o tym preparacie, ale w koncu nie kupiłem tego dla moje chorej siostry.Mam wrażenie ,że to czarna magia i zaklinanie ,głównie żerowanie na naiwności i chęci niesienia pomocy choremu za wszelką cenę Odpowiedz Link Zgłoś
ano4 Re: vilcacora a nowotwory 19.03.06, 01:36 anry.pl/index.php?id=2&kategoria=1126255904 Odpowiedz Link Zgłoś
amazonka2 Re: vilcacora a nowotwory 19.03.06, 22:02 Ja jestem zywym przykładem na to ze zioła peruwiańskie pomagaja w leczeniu nowotworów. W 2002 ROKU MIAŁAM NOWOTWÓR PIERSI . Dzięki chemioterapii i ziołom jestem zdrowa.W ubiegłym roku -przerzut na płuca.Trzymiesieczna kuracja -tylko ziołami jestem zupełnie zdrowa.Pozdrawiam i życze wszystkim takiej wiary i takiego ducha jak u mnie,a będzie OK!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg.99 Re: vilcacora a nowotwory 20.03.06, 18:10 nie polecam, sama ostatnio się nad tym zastanawiałam i znajoma onkolog orzekła, że jest to zły pomysł. "vilcacora to dodawanie kolejnej chemii do juz stosowanej"-to opinia onkologa! Odpowiedz Link Zgłoś
amazonka2 Re: vilcacora a nowotwory 20.03.06, 21:16 Jak można mówić o ziołach że to chemia ,absolutnie tego nie rozumię? Ja po tej chemii jak Ty to nazywasz wyniki miałam w czasie kuracji nowotworowej - jak młody BÓG!Po zażywaniu ziół zmiany na płucach zniknęły a wyniki są rewelacyjne i samopoczucie w czasie kuracji wspaniałe Dziwna ta chemia! Odpowiedz Link Zgłoś
amazonka2 Re: vilcacora a nowotwory 20.03.06, 21:17 Zaznaczam że zawsze stosowałam w konsultacji z onkologiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg.99 Re: vilcacora a nowotwory 20.03.06, 18:11 nie polecam, oto opinia mojej znajomej onkolog "vilcacora to dodawanie kolejnej chemii do juz strosowanej" Odpowiedz Link Zgłoś
cornell Re: vilcacora a nowotwory 21.03.06, 14:11 Tutaj są najlepsze rekomendacje z udowodnionym medycznie przypadkiem wyleczenia, nie to, że jakaś pani jakiejś pani: www.vilcacora.com.pl/archiwum2003/inna_droga.htmlPozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś