ekips3 21.03.06, 09:49 Może ktoś podpowie jak skutecznie sobie pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opierzona Re: Zespół bolesnego barku 21.03.06, 13:32 Pojsc do bardzo dobrego fizjoterapeyty. A poźniej do bardzo dobrego masazysty... Odpowiedz Link Zgłoś
albertyna666 Re: Zespół bolesnego barku 21.03.06, 15:55 A w międzyczasie poszukać sobie bardzo dobrze płatnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
repair Re: Zespół bolesnego barku 22.03.06, 10:52 > A w międzyczasie poszukać sobie bardzo dobrze płatnej pracy. To fakt. Gdybym nie dysponował gotówką, to pewnie byłbym dziś półinwalidą. Z dolegliwościami przewlekłymi poradzą sobie tylko najlepsi specjaliści, którzy zwykle nie są zainteresowani zabawą w NFZ. Co ciekawe równie czarno wspominam swoją współpracę z ortopedami i fizjoterapeutami w prywatnej placówce nienajwyższych lotów, którą opłaca mi pracodawca. R Odpowiedz Link Zgłoś
abek2 Re: Zespół bolesnego barku 21.03.06, 21:36 Zespół bolesnego barku jest to określenie kliniczne ustalone przez lekarzy nic nikomu nie mówiące tzn nie określające przyczyny dolegliwości.Ból w barku,bo chyba o to chodzi ma bardzo wiele przyczyn.Musisz znależć kogoś kto potrafi zdiagnozować Twój problem i go wyleczyć.W jakim mieście mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
betka28 Re: Zespół bolesnego barku 12.07.06, 21:20 Mieszkam w Chrzanowie i od roku nie mogę ruszać ręką Może ktoś zna dobrego specjalistę od ZBB??? Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: Zespół bolesnego barku 13.07.06, 19:07 Mi pomogla krioterapia i dobra rehabilitacja,ale czasem nadal dokucza,a przez miesiąc tak bolała,ze zyc mi sie nie chciało:( Odpowiedz Link Zgłoś
iga5 Re: Zespół bolesnego barku 13.07.06, 19:36 Mam podobny problem i poszukuję specjalisty w Warszawie. Może ktoś ma kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
cyriax Re: Zespół bolesnego barku 13.07.06, 21:00 Cześć betka28 Przecież w Chrzanowie masz szpital z oddziałem rehabilitacji a tam na pewno znajdziesz kompetentnego fizjoterapeute! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś