bursztyn10 06.05.06, 19:20 jakie wymagania trzeba spełnic ,zeby zostac dawcą ,czy zółtaczka zakaźna przebyta w dzieciństwie dyskwalifikuje ? Gdzie nalezy sie zgłosic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Chcę być dawcą szpiku 06.05.06, 19:48 bursztyn10 napisała: > jakie wymagania trzeba spełnic ,zeby zostac dawcą ,czy zółtaczka zakaźna > przebyta w dzieciństwie dyskwalifikuje ? Gdzie nalezy sie zgłosic? Wszelkie iformacje: www.bm-donor.wroc.pl/inf-dawcy.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
milania Re: Chcę być dawcą szpiku 06.05.06, 20:55 A ja mam troszkę inne pytanie. Skoro zgłosiłam chęć zostania dawcą w Fundacji UJ to czy mogę zgłosić sie do innych? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Chcę być dawcą szpiku 07.05.06, 11:39 milania napisała: > A ja mam troszkę inne pytanie. Skoro zgłosiłam chęć zostania dawcą w Fundacji > UJ to czy mogę zgłosić sie do innych? A co to za fundacja ? Zajmuje się przeszczepami szpiku ? Krajowy Rejestr Dawców jest rejestrem ogólnopolskim, z którego korzystają wszyscy zajmujący się przeszczepami. Co do zgłaszania się jako dawca, to Ty decydujesz gdzie się zgłosisz i w ilu miejscach to zrobisz. S. Odpowiedz Link Zgłoś