Gość: Oli IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 20:25 Jak pozbyc sie goraczki w szybkim tempie?Musze byc zdrowa w krotkim czasie- mam egzaminy,a z goraczka nie za bardzo mi wchodzi nauka.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nilsen Re: gorączka IP: *.ppp.get2net.dk 10.01.03, 20:58 musisz wyleczyc przyczyne temperatury np antybiotykiem,zbijanie goraczki paracetamolem moze pomoc na krotko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob# Re: gorączka IP: *.toya.net.pl 10.01.03, 22:31 Antybiotyk też może być nieskuteczny jeżeli przyczyną gorączki jest infekcja wirusowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: gorączka IP: *.58-136-217.adsl.skynet.be 11.01.03, 08:13 Goraczka to objaw, mozez wiec zbic ja odpowiednim lekiem, ale to nie zalatwia sprawy. Choroba, ktora spowodowala goraczke, nadal jest. Jesli chodzi tu o infekcje wirusowa, pozostaje poczekac, az przejdzie. Choroby nic nie obchodzi co masz w planie na najblizsze dni. Mysle, ze powinnas przychamowac, odchorowac, a pozniej brac sie za nauke. Odpowiedz Link Zgłoś