Gość: gimli IP: WWW2:* / 217.7.17.* 11.01.03, 18:12 czy ktos zna może sposubna pryszcze bo jak dotąd próbowałem już chyba wszystkiego i jak dotąd nie skutkuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maria Re: pryszcze-jak zwalczyć IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.01.03, 19:31 Skutecznymi lekami sa plyn Aknemycin,Afrodyta,cynk w tabletkach,H-Pantothen w tabletkach.Tez mialam podobne problemy ale obecnie jest wszystko w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa opssss cos mi sie zacielo - sorry :) IP: *.ipt.aol.com 11.01.03, 19:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: pryszcze-jak zwalczyć IP: 193.109.223.* 17.01.03, 15:29 Gilmi polecam ci konkretny sposob po ktory sie ich pozbedziesz. Akneroxid 10% koniecznie 10% na noc a na dzien masc na bazie kwasow Skinoren. To ze masz pryszcze to po prostu masz za tlusta cere i te preparaty sprawia ze twoja skora sie wysuszy i pryszcze nie beda mialy jak sie budowac. Te mascie tez sprawiaja ze wybielaja ci sie plamy po tych pryszczach. UZYWAJ TYLKO KREMOW NAWILZAJACYCH. Dopiero jak sie pozbedziesz pryszczy raz na dwa lub trzy dni na noc naloz krem poltlusty. Mascie tylko dostaniesz z przepisu dermatologa. dzilaja jak antybityk ale mozesz stosowac je wiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starlette Re: pryszcze-jak zwalczyć IP: *.acn.waw.pl 17.01.03, 19:06 Powtarzam za swoim dermatologiem: absolutnie żadnych kremów tam gdzie robią ci się pryszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: pryszcze-jak zwalczyć IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 18:45 Uważam że lepszą metodą jest polepszenie przemiany materii za pomocą środków wspomagających działanie wątroby, np. ekstraktu ziołowego w pastylkach - "sylimarol". Ja sprawdziłem to na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: pryszcze-jak zwalczyć IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 22:45 wszystkie leki miejscowe są do nieczego i pomagają jedynie na chwile. Jedyny skuteczny lek to preparat doustny Roaccutane. Drogi, ale w 100% skuteczny. Po kilku miesiącach zażywania zapominasz o trądziku Odpowiedz Link Zgłoś