Dodaj do ulubionych

chińska trucizna

13.06.06, 22:51
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23323&w=43567131&a=43569977
Obserwuj wątek
    • andre_234 Re: chińska trucizna 13.06.06, 22:52
      • Chińskie ziółka (ostrzeżenie) !!!!
      andre_234 13.06.06, 22:00 + odpowiedz

Już drugi miesiąc stosuję kurację odchudzającą oferowaną przez panie z Tybetu
      które raz w miesiącu przyjeżdżają do mojego miasta.
      Ich stała siedziba to:
      Warszawa ul. Czerniakowska 28A
      kom. 607 489 251
      tel.(022)35 36 540
      Przez pierwszy miesiąc schudłem 7 kg a waga nadal spada.
      Czuję się nieco osłabiony ale sadziłem że to normalne przy takim ubytku wagi.
      Tymczasem przed chwilą w pr. 2 TVP poszła informacja że to trucizna, narkotyk
      i diabli wiedzą co jeszcze.
      Ciekawi mnie ile w tym prawdy a ile walki koncernów farmaceutycznych z
      konkurencią ?
      Na razie odstawiam i czekam na opinie.
      pzdr :-(

• Re: Chińskie ziółka (ostrzeżenie) !!!!
      jagodaak 13.06.06, 22:42 + odpowiedz

tez slyszalam ze to uzaleznia!! ale nigdy nei bralam jakis wspomagaczy do diet
      i nie zamierzam!!
      • lisia55 Re: chińska trucizna 15.06.06, 11:49
        No i co ?
        Prawda to czy nagonka wywołana przez wielkie koncerny farmaceutyczne ?
        • mag401 Re: chińska trucizna 15.06.06, 13:30
          Leki cińskie znam od około 20 lat. Posługuję się nimi jak nie wystarczają mi
          zioła krajowe.Są zioła reklamowane przeciw kamicy żółciowej, na prostatę lecz
          nie widziałem przy ich zastosowaniu żadnych rezultatów. Dobieram zioła i
          preparat radiestezyjnie.Są zioła chińskie które bardzo szyko likwiduja
          określony typ kamieni nerkowych.Miałem do czynienia z drogimi lekami /powyżej
          1000zł miesięcznie/ p. nowotworowymi. Udało się nowotwór usunąć zoró płuc ale
          pacjent zmarł na nowotwór w głowie.Jeśli chodzi o odchudzanie nie mam żadnych
          doświadczeń z tymi lekami.Ostatno eksperymentuje z ziołami podójna celuloza
          wygłąda na to że wyniki są obiecujące. Te zioła służą do oczyszczenia jelit ze
          złogów a są reklamowane jako odchudzające.Napewno ze znanych ziół można
          zastosować np na astmę.
          • snajper55 Re: chińska trucizna 16.06.06, 12:41
            mag401 napisał:

> Ostatno eksperymentuje z ziołami podójna celuloza

Króliki doświadczalne niech się zgłaszją do mag401. Za "leczenie" będą dojeni
            połowicznie.

S.
            • mag401 Re: chińska trucizna 16.06.06, 16:55
              Snajper musisz zaprzestać brania środków mieszających ci w głowie . Wypowiadasz
              się na temat mojej wypowiedzi zapominając co napisałem. Za swoją pracę biorę
              pieniądzę i niemam żadnych wyrzutów sumienia a jeśli ktoś ma kłopoty finansowe
              działam bez pieniędzy. Leki nie sprzedaję. Osobiście ci współczuje bo znam twój
              stan zdrowia fizycznego i psychicznego oraz inne nietypowe potrzeby.
              • snajper55 Re: chińska trucizna 16.06.06, 17:39
                mag401 napisał:

> Snajper musisz zaprzestać brania środków mieszających ci w głowie. Wypowiadasz
                > się na temat mojej wypowiedzi zapominając co napisałem.

Toż zacytowałem, co napisałeś.

> Osobiście ci współczuje bo znam twój stan zdrowia fizycznego i psychicznego
                > oraz inne nietypowe potrzeby.

Napisz cos koniecznie o tych nietypowych potrzebach. Bo mój stan fizyczny i
                psychiczny jest mi znany i jak na razie nie był on powodem niczyjego
                współczucia. Jesteś pierwszy. ;))

S.
    • andre_234 Re: chińska trucizna 18.06.06, 11:21
      A może jednak jest to celowo wywołana nagonka a preparaty są OK?
      pzdr.
      • snajper55 Re: chińska trucizna 18.06.06, 12:53
        andre_234 napisał:

> A może jednak jest to celowo wywołana nagonka a preparaty są OK?

Thalidomid też był OK, tylko konkurencyjne kompanie rozpętały histerię. VIOXX
        też pewnie jest OK. Najlepsza jest homeopatia. Na pewno nie zaszkodzi. Co
        prawda też nie pomoże, ale bezpieczeństwo jest najważniejsze. ;)

S.
    • andre_234 Re: chińska trucizna 19.06.06, 22:18
      Ponoć inne praparaty (nasze też) nie są lepsze.
      pzdr
      • pablos30 Re: chińska trucizna 16.07.06, 11:56
        Od 4 lat mam do czynienia z nową produkcją rodem z Chin i jestem w szoku ich
        skutecznością. Ich skuteczność teoretycznie przerasta jako takie możliwości
        ziół. W Polsce nie ma tak skutecznych produkcji. Bo zioła, to może i są, ale
        trzeba je umiejętnie zebrać i w czasie procesów obrówki i paczkowania zadbać,
        by nie utraciły swych właściwości. A to sztuka, której żaden producent w Polsce
        się jeszcze nie nauczył. A w świecie jest ich też niewielu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka