Dodaj do ulubionych

???????????????????

16.06.06, 18:44
Mam pytanie:..Od dawna cierpie na zaparcia...wszystkie polecane metode nie
pomogly...W przyszlym tyg.chyba pojde na usg i do gastrologa:(I moje pytanie
jest takie:czy myslicie ze da sie wyleczyc tak,zeby juz ten problem skonczyl
sie na zawsze?czym lecza?dieta?lekami?a jaka moze byc przyczyna tych zaparc?
wie ktos cos wiecej na ten temat...odpowiedzcie plisssss....

Obserwuj wątek
    • cioccolato_bianco Re: ??????????????????? 17.06.06, 08:33

www.resmedica.pl/zdart1995.html
      • sylwia.la Re: ??????????????????? 17.06.06, 08:56
        Dzieki:)Przeczytalam to..z dieta u mnie raczej ok....jem produkty ktore powinny
        poprawiac wyproznienie...nie pomagaja...probowalam juz przeroznych domowych
        sposobow...ale nic nie skutkuje...wydaje mi sie ze wizyta u lekarza bedzie
        konieczna:9a tak bardzo sie boje:(takie powazne problemy z zaparciami zaczely
        sie pol roku temu kiedy zaczelam pracowac na siedzaco i to jeszcze u ludzi
        ktorzy strasznie dawali mi w tylek:(nie pracuje tam juz przeszlo 2 miesiace a
        nic nie wrocilo do normy:(Przez ta prace lekarz stwierdzil u mnie zespol jelita
        drazliwego,ale leczylam sie...jakie moga byc inne przyczyny zaparc(oproc
        diety,stresu,ibraku ruchu)ale tegomi akurat nie brakuje
    • kubusia_pa Re: ??????????????????? 17.06.06, 12:59
      Hej. Miałam przez długi czas podobny problem. Co zrobiłam? Codziennie rano
      szklanka ciepłej, przegotowanej wody z sokiem z cytryny!! Działa naprawdę.Do
      tego często jem otręby- prawie codziennie. No i dieta- zasady znasz:), tylko że
      z tym ostatnio niestety u mnie nie najlepiej. Ale na szczęście problemu z
      zaparciami nie mam mimo tego. Pozdrawiam
    • asiabed Re: ??????????????????? 18.06.06, 17:54
      niedobor magnezu?
    • asiabed Re: ??????????????????? 18.06.06, 17:56
      aha, staraj sie tez mimo wszsytko nie skupiac na tym problemie. stres i nerwy
      robia swoje....
      a z tym magnezem sprobuj, zastosuj wieksze dawki. polecam magnez z walmarka (1
      tabl. ma chyba 150 mg).
      • sylwia.la Re: ??????????????????? 19.06.06, 06:30
        Dzis idedo lekarza...Bo moze to jest nie dokonca wyleczony zespoljelita
        drazliwego(a mialamjakisczas temu).Botojest tak ze ja moge kilka dni nie isc do
        toalety,brzuch mam jak balon a nawet nie czujezemi siechce!!!!Tylkobrzuch boli:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka