Gość: kobieta IP: 213.76.143.* 11.02.03, 12:08 Czy gdzieś w internecie można znalezc testy psychologiczne Chcialabym sie dowiedziec czy jestem normalna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: psycholog Re: Czy sa testy psych. IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 12.02.03, 15:56 Żaden test internetowy nie da Ci opowiedzi na takie pytanie!!! Jeżeli na prawdę czujesz, że coś z Tobą nie tak, idź do psychologa i porozmawiaj. Nic złego przecież się nie stanie. A to przecież lepsze niż gryźć się samej ze swoim problemem! Nie wiem na czym polega Twój problem, ale jeżeli szukasz pomocy, to znaczy że jesteś normalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Czy sa testy psych. IP: *.usask.ca 12.02.03, 19:54 Testy na depresje sa dostepne na Internecie i jako prosta przeglodowka dzialaja dosc dobrze. Testow na osobowosc nigdy tu nie widzialem. A chodzi ci o testy na osobowosc jak mysle? Psychologowie takie testy maja i moga ci zrobic. Ale zawsze jest pytanie po co. Czy jak dostaniesz psychologiczna etykietke to cokolwiek sie zmieni? Moze jednak napiszesz jaki konkretnie problem w sobie widzisz. Moze ktos pomoze ci osiagnac lepsze zrozumienie problemu. Jest tez tu na gazecie forum psychologiczne gdzie jak sadze jest wiecej psychologow wiec mozesz i tam zapytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Czy sa testy psych. IP: 213.76.143.* 13.02.03, 13:20 Dziekuje Wam, ale nie chce opowiadać o swoich problemach, co do psychologa to mysle sie tam wybrac moze. Mysle ze taki test pomoglby mi zrozumiec, ze jakos to bedzie, ze dam sobie rade i to tyle. mam juz proby pomocy od kogos ale chodzi mi o zwyczjane testy zeby sie dowiedziec co robie zle i co moglabym zmienic zeby tak nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Czy sa testy psych. IP: 213.76.143.* 14.02.03, 07:29 szukałam w internecie opisy, ze są testy, są ale samych testow nie ma. Ale moj stres trwający od miesięcy totalnie sie zmniejszył wczoraj i juz wiem, ze jestem normalna :) Dziekuje Wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celinka Re: Czy sa testy psych. IP: *.media4.pl 18.02.03, 00:16 Nie rob tego... Miałam psychologie w szkole, pan przynosil rozne testy... zdobywalam tam najwieksza liczbe zlych punktow, wg nich juz powinnam nie żyć :) chodziło o zawał w ciągu 2 lat. Fakt, przechodzilam chorrory, 3 szkoly naraz, nerwica jak tylko... ale nie warto sie jeszcze do tego pogrążać.... w końcu w to uwierzysz, i co będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Czy sa testy psych. IP: 213.76.143.* 18.02.03, 08:51 dziękuję Celinko. jakoś sobie radze ciężko jest, ale już wynormalniałam :) Odpowiedz Link Zgłoś