Dodaj do ulubionych

Pytanie o Zoloft?

IP: *.utp.pl / 10.10.9.* 13.02.03, 07:40
Od 10 dni biore Zoloft. Przed Zoloftem spalem 9-10 h i budzilem sie zmeczony,
teraz starcza mi 7 h a czuje sie po wstaniu lepiej. Czy Zoloft tak moze
dzialac?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dhark Re: Pytanie o Zoloft? IP: *.premex.pl 13.02.03, 11:45
      Zoloft to antydepresant najnowszej generacji. Więc może nie tyle lepiej się
      wysypiasz, co masz w czasie dnia lepszą motywację do działania i nie czujesz
      znuzenia. To pośrednie działanie zoloftu.
      Pozdrawiam
    • Gość: Maciek Re: Pytanie o Zoloft? IP: *.acn.pl / 10.71.8.* 16.03.03, 19:45
      Ja biorę zoloft od dwóch lat z przerwami i o ile przedtem miałem problemy z
      zaśnięciem, o tyle teraz zdarzają mi się noce, kiedy w ogóle nie śpię. Jestem
      bez przerwy nakręcony, mam dobre samopoczucie, niczym się nie przejmuję,
      ale... jednak jest jakieś ale... Mam wrażenie, że z totalnej depresji wpadłem
      w przesadną euforię i nie wiem, czy to aby normalne. Ale generalnie jestem
      wielkim zwolennikiem sertraliny... Wiesz, jeśli masz kłopoty ze spaniem, bierz
      pastylki wieczorem, przed snem - wtedy najwyższe stężenie lek osiąga
      następnego dnia rano i nie grozi ci problem ze spaniem. Pozdrawiam.
    • Gość: Tomek Re: Pytanie o Zoloft? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 18:35
      Czy mieliście po Zolofcie uczucie pieczenia w klatce piersiowej? Pytam bo nie
      wiem czy to objaw przejściowy czy mam z tym iść do lekarza.
      • zoloft75mg Re: Pytanie o Zoloft? 10.04.03, 17:08
        Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Czy mieliście po Zolofcie uczucie pieczenia w klatce piersiowej? Pytam bo nie
        > wiem czy to objaw przejściowy czy mam z tym iść do lekarza.

czesc Tomek
        Ja nie mam takich objawow wiec trudno mi sie na ten temat wypowiedziec.mysle ze
        powinienes porozmawiac o tym ze swoim lekarzem .On bedzie wiedzial czy to od
        Zoloftu.
        Ja natomiast mam przygody ze spaniem.Otoz niby szybko zasypiam ale nie spie
        cala noc tzn. budze sie w srodku nocy na jakis czas po czym spowrotem zasypiam
        ale nie czuje przy tym sennosci innymi slowy zasypiam na sile .Budze sie
        wczesnie rano , nie duzo wczesniej niz zwykle ale co mi sie podoba to to ze nie
        jestem zmeczona w ciagu dnia ani tez spiaca tak jak to mialo miejsce duzo
        wczesniej przed zoloftem:-)Jak nie wyspalam swoich godzin to chodzilam
        polprzytomna w ciagu dnia :-)No ale mimo wszytko dzwonie dzis do mojego lekarza
        z zapytaniem czy to co sie u mnie dzieje jest w porzadku tak dla pewnosci:-)
        Jestem na tym leku od niedawna stad ta niepewnosc i obawa .
        Pozdrawiam wszytkich Zoloftowcow:-)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka