Gość: Ola IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 21:44 Co może skutecznie zwalczyć katar? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Katar - help IP: *.visp.energis.pl 18.02.03, 22:09 Zwykły wirusoway katar? Musi go zwalczyć twój organizm. Możesz mu w tym nie przeszkadać (np. nie ziębić się) lub w pewnym stopniu pomóc (np. czosnek, echinacea itp). Oprócz tego można sobie poprawaić komfort oddychania np. przy pomocy sprayów do nosa obkurczających śluzówkę. Cała "procedura" trwa niesty ok. tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Katar - help IP: *.toya.net.pl 18.02.03, 22:23 Nie likwiduje ale wydatnie poprawia samopoczucie,eliminuje cieknacy nos i czerwone,zalzawione oczy-wszystko to w moim jednostkowym przypadku- Tabcin. W pierwszej fazie,gdy tylko poczuje,ze na katar sie zanosi,biore Tabcin i dzienny i nocny.Pozniej juz tylko nocny.Katar jest,ale za to "gesty" (fe!),nie boli glowa,w nocy mozna normalnie spac.Przed era Tabcinu uzywalam kropli Nasivin,niezle,ale to nie to samo... W tym roku tabcinem wybronilam sie przed kararem i bolem gardla,a w moim przypadku katar trwa nie tydzien a trzy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Katar - help IP: *.usask.ca 18.02.03, 22:53 Preparat cynku 50 mg/dobe - skraca troche nasze cierpienia spowodowane katarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anma Cirrus IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.03, 00:19 Mi i mojemu tesciowi bardzo pomaga Cirrus, ale na przykład mojej mamie juz nie.... Więc nie wiem czy jest skuteczny w każdym przypadku, ale na podstawie własnych doświadczeń polecam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś