29.08.06, 20:36
Od prawie 10 lat choruję na POCHP.Chce zapytać czy gdzies jest forum na
którym mogłabym porozmawiac z innymi chorymi (nie lekarzami bo akurat leczy
mnie bardzo dobry lekarz) na temat tego jak sobie radzic psychicznie z
chorobą w stadium juz bardzo zaawansowanym.Ponoć grupa wsparcia pomaga.
Obserwuj wątek
    • grzegorzmichalik62 Re: POCHP 23.10.13, 10:42
      Witaj antoosia. POCHP u mnie stwierdzono trzy lata temu,poczatek nie byl najgorszy ale teraz z dnia na dzien jest coraz gorzej.Do tej pory nie mialem silniejszych dusznosci ani kaszlu lub duzego zaflegmienia,jednak od trzech tygodni odczuwam bol w klatce piersiowej,oraz wieksz kaszel z flegma,dzisiaj kolor zielonkowaty.najgorsze jest to ze jestem bardzo znerwicowanym czlowiekiem jestem tez strasznym panikarzem i to wszystko sie kumuluje.DO tej pory pracowalem normalnie ale od dwoch dni dusznosci sie nasilily i nie moge pracowac.Psychicznie nie daje rady,biore relanium chociaz wiem ze to jest lek zabroniony przy naszej chorobie.mam jeszcze ten dyskomfort ze pracuje wn angli a rodzina w Polsce.bylbym wdzieczny gdybys cos wiecej mi napisala oprzebiegu tej choroby bo to co tutaj na forum czytam to sa bardzo lakoniczne wypowiedzi.Bylbym bardzo wdzieczny.Grzegorz.
      • montendre Re: POCHP 28.05.14, 13:53
        grzegorz/ podobnie jak TY szukam jzu od lat akis kontaktow. Dzisiaj zalozylam forum POCHP/ROZEDMA- zapraszam na nie
        lub pisz do mnie na mail: montandre@wp.pl
        trzymaj sie- czuje TWoj bol- dokopalo nam no coz... trzeba sie wspierac !

• aniuta49 Re: POCHP 13.12.14, 20:12
          Witam, Od 10 lat choruje na POChP, a teraz choroba zaczęła szybko postępować. Chciałabym nawiązać kontakt z innymi osobami borykjacymi się z tą chorobą. Proszę o kontakt aniuta.jag@gmail.com.
          Pozdrawiam
      • amande70 Re: POCHP 15.01.15, 17:16
        MAC500 Jimco ktoś sprawdzał? www.jorgensen.pl/index.php?page=dla-domu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka