Dodaj do ulubionych

Porady przez sekstelefon

30.08.06, 21:51
Całkiem ładni Ci edukatorzy.. A jaki jest tam numer? :-)
Obserwuj wątek
    • traktorzysta Mam 10 lat i 20 cm penisa ,czy nie jest za mały ? 30.08.06, 21:53
      Mam 10 lat i moja dziewczyna chce mnieć ze mną dzieci ,ale ja chcę jeszcze
      poczuć wolności . Ja pierdziele ,ale artykuły .
      • maciekamigo Prawie zszedłem przez to targanie bagiety :))) 30.08.06, 23:26
        Trochę litości dla czytelników :)))
        • travel_wawa Re: Prawie zszedłem przez to targanie bagiety :)) 31.08.06, 01:15
          Przyznam się, że tego określenia jeszcze nie znałem...
          • frant3 Re: Prawie zszedłem przez to targanie bagiety :)) 31.08.06, 10:06
            Jestem ostry jak kaktusik, nie podchodź bo Cię pokuję!

--
            Frant - humor, satyra, krytyka
            • plaszcz JAK się Giertych dowie, to zwola komisję śledczą!! 31.08.06, 10:11

• zupa_wolowa Albo oskarży o promocję zboczeń 31.08.06, 22:27
                jak to ma w zwyczaju...
          • dziennikustaw A co takie szczunki wiedzą o sexie ?!?!?!?! 31.08.06, 10:08
            To tak jak z prawem jazdy - zdasz egzamin teoretyczny i myslisz ze jestes
            kierowcą :-) .... trzeba pocwiczyc !
            • ylemai mam problemy z analnym fistingiem :)) 31.08.06, 21:05
              ...drogi telefonie zaufania. Pięść mi utyka gdzieś przed okrężnicą. Co
              powinienem zrobić?
          • plaszcz Dobrze że są i pomagają, tylko co na to Giertych + 31.08.06, 10:09
            Giertych, Rydzyk i reszta nowej nawiedzonej elity politycznej ?
            Jak długo pozwolą pomagać, rozmawiać na delikatne tematy seksualne...
    • martino Ja to bym się tym dziewczynom dał poedukować. 30.08.06, 22:07
      Marcinek, lat 32 <lol>
    • tzetze1 Ale lasencje, no no 30.08.06, 22:22
      Ja tez chce do nich tel
      • jedynataka Re: Ale lasencje, no no 30.08.06, 22:36
        jak rozumiem forumowicze powyżej oglądają tylko zdjęcia. Współczuję.
        • alterpars Smutne ze Polskie nastolatki wciaz nie potrafia 30.08.06, 22:47
          uzyskac rzetelnej informacji o rzeczy tak normalnej jak wspolzycie. Musza sie
          tego uczyc od kolegow, z filmow dla doroslych i generalnie pokatnie. Straszny
          zascianek ta Polska.
          • michalng Re: Smutne ze Polskie nastolatki wciaz nie potraf 31.08.06, 12:46
            > uzyskac rzetelnej informacji o rzeczy tak normalnej jak wspolzycie. Musza sie
            > tego uczyc od kolegow, z filmow dla doroslych i generalnie pokatnie. Straszny
            > zascianek ta Polska.

Zawsze beda sie uczyc "od kolegów". Nawet jak wprowadzisz wychowanie seksualne dla 13 latków to 12 latki bedąsie uczyc pokatnie od "edukowanych" 13 latków :)
            Nie jest wazne ok kogo pochodzą informacje, wazne aby były prawdziwe, wolne od głupot i przesądów.
            • lucusia3 Re: Smutne ze Polskie nastolatki wciaz nie potraf 31.08.06, 14:03
              michalng napisał:
              > Zawsze beda sie uczyc "od kolegów". Nawet jak wprowadzisz wychowanie seksualne
              > dla 13 latków to 12 latki bedąsie uczyc pokatnie od "edukowanych" 13 latków :)
              > Nie jest wazne ok kogo pochodzą informacje, wazne aby były prawdziwe, wolne od
              > głupot i przesądów.
              Otóż przy trzepaku to one raczej nie bywają prawdziwe i wolne od przesądów.
              A tylko ludzie chorobliwie podejrzliwi uważają, że dzieci myślą obsesyjnie o seksie. To oni tak myślą, a dzieci w wieku 12 lat jeżeli nie są patologicznie wychowywane (patologie w obie strony) to bardziej się interesują oglądaniem "Piratów z Karaibów", nowymi Simami i jazdą na rowerze niz jakimikolwiek formami współżycia.
              • michalng Re: Smutne ze Polskie nastolatki wciaz nie potraf 31.08.06, 22:30
                lucusia3 napisała:

> Otóż przy trzepaku to one raczej nie bywają prawdziwe i wolne od przesądów.
                > A tylko ludzie chorobliwie podejrzliwi uważają, że dzieci myślą obsesyjnie o
                > seksie.

Nie koniecznie obsesyjnie, jednak seks dzieci zalewa ten coś zobaczy ten cos
                usłyszy ten znajdzie "filmy taty" coś tam sie w TV zobaczy cos tam w Bravo napiszą.

>To oni tak myślą, a dzieci w wieku 12 lat jeżeli nie są patologicznie wyc
                > howywane (patologie w obie strony) to bardziej się interesują oglądaniem >"Pirat
                > ów z Karaibów", nowymi Simami i jazdą na rowerze niz jakimikolwiek formami wsp
                > łżycia.

W tych "Simach" to tez seks wystepuje :)
      • mig29a Re: Ale lasencje, no no 31.08.06, 00:01
        tzetze1 napisał:

> Ja tez chce do nich tel

Wy ćwierćmózgi! Gdybyscie uzyli innego narządu do myslenia poza swoim frędzlem i
        zadali sobie tyle trudu zeby przeczytac jezeli nie artykul to chociarz podpis
        pod zdjeciem, zauwazylibyscie, ze telefon jest podany i imejl nawet. Ale
        daliscie ciala oblechy!!
        • jezzi Re: Ale lasencje, no no 31.08.06, 00:03
          te te, nie zgrywaj takiego inteletualisty ;) pozdro
          • mig29a Re: Ale lasencje, no no 31.08.06, 00:11
            jezzi napisał:

> te te, nie zgrywaj takiego inteletualisty ;) pozdro

fakt. musze przyznac, ze ponizej uzytkownik (kolega? kolezanka?) 'nessuno'
            trafniej rzecz skomentowal. bez zbednego zadecia i trafnie. wzajem pozdrawiam (i
            samowtór i samowar)
    • chuck.norris o co chodzi z tym targaniem bagiety ? 30.08.06, 22:46
      ???
      • 4litery Tu masz :) 31.08.06, 14:03
        cieciewnecie.pl/forum.php?req=thread&id=59&page=1
    • nessuno Re: Porady przez sekstelefon 30.08.06, 22:46
      konfabulator napisał:

> Całkiem ładni Ci edukatorzy.. A jaki jest tam numer? :-)

A widzisz ośle numer telefonu pod zdjęciem? Czy stojąca pała wybiła ci oczy.
      • chuck.norris Re: Porady przez sekstelefon 30.08.06, 22:48
        no właśnie, pewnie jeszcze targa bagietę LOL
        • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Porady przez sekstelefon 30.08.06, 22:50

Bo pewnie on akurat nie miał wychowania seksualnego w szkole. I teraz nie umie
          sobie poradzić z emocjami na widok paru (ubranych!) kobiet ze zdjęcia.

→ → → → → → → → → →
          Odkryjmy Białoruś!
          odkryjmybialorus.blox.pl
          • martino Re: Porady przez sekstelefon 30.08.06, 23:01
            ale jesteście nudziarze bez poczucia humoru, że się oburzacie, że dorosłym mężczyznom podobają się młode dziewczyny i na wesoło o tym piszą.
            A jak już sobie wszystko wyjaśnimy, napiszemy, wytłumaczymy, zaprezentujemy, obedrzemy z tajemnicy, zagadamy, przeprowadzimy kursa dokształcające, opowiemy w telewizji, w internecie, ubrani w kitle, beznamiętnie, przez ekspertów, no to po tym wszystkim się już PlEPRZYĆ odechce. Taki jest efekt uboczny tej edukacji, że się to robi nudne.
            • chuck.norris Re: Porady przez sekstelefon 30.08.06, 23:04
              że to niby był żart dowcipny ?
              Myślę, iż jednak wybił sobie pałą oczy.
            • mig29a Re: Porady przez sekstelefon 31.08.06, 00:07
              martino napisał:

> ale jesteście nudziarze bez poczucia humoru, że się oburzacie, że dorosłym mężc
              > zyznom podobają się młode dziewczyny i na wesoło o tym piszą.
              > A jak już sobie wszystko wyjaśnimy, napiszemy, wytłumaczymy, zaprezentujemy, ob
              > edrzemy z tajemnicy, zagadamy, przeprowadzimy kursa dokształcające, opowiemy w
              > telewizji, w internecie, ubrani w kitle, beznamiętnie, przez ekspertów, no to p
              > o tym wszystkim się już PlEPRZYĆ odechce. Taki jest efekt uboczny tej edukacji,
              > że się to robi nudne.

nie wiem o co ci chodzi mistrzu. mnie tam kitle kreca
          • konfabulator Re: Porady przez sekstelefon 30.08.06, 23:48
            > Bo pewnie on akurat nie miał wychowania seksualnego w szkole. I teraz nie umie
            > sobie poradzić z emocjami na widok paru (ubranych!) kobiet ze zdjęcia.

Jak to nie miałem! Kumple mnie z podwórka edukowali! :-) Zastanawiam się tylko,
            ilu dowcipnisiów będzie dzwoniło i robiło sobie żarty utrudniając pracę.
            • chuck.norris Re: Porady przez sekstelefon 30.08.06, 23:51
              NO, skoro numer już zauważyłeś, to możesz z nimi podowCIPKOWAĆ LOL
              • konfabulator Re: Porady przez sekstelefon 31.08.06, 00:03
                > NO, skoro numer już zauważyłeś, to możesz z nimi podowCIPKOWAĆ LOL

Bystrzak jesteś. Już doedukowałeś się z bagietą?
        • gildarius Re: Porady przez sekstelefon 31.08.06, 13:18
          chuck.norris napisał:

> no właśnie, pewnie jeszcze targa bagietę LOL

Albo nie nauczyli go targać bagiety, a pała stoi i nie wie co robić :(.
    • primum_non Re: Kilka uwag o "edukacji" 31.08.06, 00:04
      Najgorszy wpływ może wywrzeć na nieznających się na rzeczy "edukacja".Natura
      nigdy nie jest tak głupia i bezlitosna.To nie sa zadne porady,ale wmawianie jak
      ma być i molestowanie oraz bajki(tylko?) o królewiczu i królewnie to
      zło.Molestowanie to agresywne podwazanie czyjejś wartości dla osiągnięcia
      własnego "interesu".Nie będę wyrokował,ale celem seksu jest posiadanie
      potomstwa.Do tego trzeba mniej niż to się wydaje,gdy jest się dojrzałym w
      dowolnym wieku.
      • mig29a Re: Kilka uwag o "edukacji" 31.08.06, 00:18
        primum_non napisał:

> Najgorszy wpływ może wywrzeć na nieznających się na rzeczy "edukacja".Natura
        > nigdy nie jest tak głupia i bezlitosna.To nie sa zadne porady,ale wmawianie jak
        >
        > ma być i molestowanie oraz bajki(tylko?) o królewiczu i królewnie to
        > zło.Molestowanie to agresywne podwazanie czyjejś wartości dla osiągnięcia
        > własnego "interesu".Nie będę wyrokował,ale celem seksu jest posiadanie
        > potomstwa.Do tego trzeba mniej niż to się wydaje,gdy jest się dojrzałym w
        > dowolnym wieku.

cos bym odpisal ale mi frędzel opadl i juz nnie mam czym myslec.
        mimo wszystko pozdrawiam Cie dobry czlowieku. szczęść Boże i dużo zdrowia dla
        ojca dyrektora.
    • onlyoner Widzę tylko wolontariuszki 31.08.06, 00:08
      A w tekście tylko wolontariusze i edukatorzy. Brak nawet jakiejkolwiek
      informacji o tym czy w tej grupie są jacyś faceci. Tak jakby to był temat o
      znaczeniu dalece pomijalnym, nie wart cienia zainteresowania ze strony autorki
      reportażu.
      Więc jak to jest - nie było chętnych wolontariuszy czy kryteria doboru
      wykluczają udział mężczyzn w grupie Ponton ? Czyżby istniało jakieś milczące
      założenie które ich udział wyklucza ?
      • mig29a Re: Widzę tylko wolontariuszki 31.08.06, 00:23
        onlyoner napisał:

> A w tekście tylko wolontariusze i edukatorzy. Brak nawet jakiejkolwiek
        > informacji o tym czy w tej grupie są jacyś faceci. Tak jakby to był temat o
        > znaczeniu dalece pomijalnym, nie wart cienia zainteresowania ze strony autorki
        > reportażu.
        > Więc jak to jest - nie było chętnych wolontariuszy czy kryteria doboru
        > wykluczają udział mężczyzn w grupie Ponton ? Czyżby istniało jakieś milczące
        > założenie które ich udział wyklucza ?

a widziales kiedys aby facet byl czrownicą???? bo nie ulega przecierz
        watpliwosci, ze do tej satanistycznej poslugi jeno czrownice, sluzebnice a
        oblubienice sztana powolne dopuszczone byc moga. przeto meza w inszym celu jak
        dla grzechu do grona swego nie dopuszczaja. oto sa prwidla owe.

zaprawde powiadam wam: koniec jest bliski
    • herr7 młode komsomołki leżą 31.08.06, 00:53
      rozrzucone.
    • travel_wawa Jak sie Giertych dowie to....biada! 31.08.06, 01:14
      "Kulminacyjny moment to założenie prezerwatywy na fantom penisa. Cała klasa
      najpierw wybucha śmiechem, ale po chwili w skupieniu obserwuje."
      • 4litery Re: Jak sie Giertych dowie to....biada! 31.08.06, 14:08
        Spokojnie, giertychy mają bojkot gazety, pewnie też czytelniczy (by się mogli
        czegoś nieprawomyślnego, broń Boże, naczytać)
    • artur737 Re: Porady przez sekstelefon 31.08.06, 04:35
      A na tym zdjeciu to robia tzw gwiazde.
    • ilekobietamalat Re: Porady przez sekstelefon 31.08.06, 07:48
      zastanawiam sie jakim cudem kretyni jak wymieniona w artykule pani, zostaja
      dyrektorami szkol..
      od spotkania z ginekologiem im sie bardziej zachce, haha:> napewno.
    • nameja Bardzo fajne te zajęcia 31.08.06, 09:10
      ale głupio bym się czuła, gdyby do mojego gimnazjum przyszli wolontariusze, bo
      ja mam skończone wych.seks. na UW i nie prowadzę tych zajęć bo nie są one mile
      widziane w szkole. Szkoda, pomału zapominam.
    • dirgone Re: Porady przez sekstelefon 31.08.06, 09:18
      Ja miałam wychowanie seksualne w czwartej klasie liceum (7 lat temu). Wszyscy
      już mieli po 18-19 lat, a durna pani psycholog mówiła, że od prezerwatyw dostaje
      się raka, od pigułek na 100% jest się bezpłodnym i rak też gwarantowany.(jedna
      koleżanka miała łzy w oczach, bo miała problemy hormonalne odkąd zaczęła
      dorastać i leczono ją właśnie pigułkami). Jak zaczęła mówić o metodach
      naturalnych, to cała klasa pokładała się ze śmiechu, a ona do nas, że w sumie to
      i tak nie powinniśmy się jeszcze o tym uczyć, bo jesteśmy za młodzi i że i tak
      będziemy mieć to na naukach przedmałżeńskich.
      Gdyby solidne wychowanie seksualne było przeprowadzone w ostatniej klasie
      podstawówki (wtedy jeszcze 8 klasa, czyli 15 lat) albo w pierwszej klasie
      liceum, to myślę, że nie miałabym wtedy ok. 5 znajomych w moim wieku z
      dzieckiem. A miejscowość była mała,a liceum niby bardzo konserwatywne
    • rudy_rudolf brawo dla inicjatywy 31.08.06, 09:47
      bardzo dobry pomysL. Zycze wolontariuszom wytrwalosci i powodzenia. Oczywiście
      państwo w tej kwestii nic nie zrobi, bo przeciez problem sam się 'jakoś' rozwiąże.

strona pełna niespodzianek
      www.asiaq.pl
    • emenefix Te pasztety niby lasencje? żadna szpilek nie nosi. 31.08.06, 10:34
      ludzie szanujmy sie :D
      • pilupilu Re: Te pasztety niby lasencje? żadna szpilek nie 31.08.06, 12:01
        a skund pan wiesz że nie noszą? nóg przecie nie widać..
      • chuck.norris Świetnej lasce nie są potrzebne szpilki fetyszu 31.08.06, 13:14
        Nie czepiaj się
    • gacek65 Problemy z seksem maja 31.08.06, 11:11
      "członkowie" pisu i lpr,ostatnio zauważyli oburzajacy sex w syrence warszawskiej
    • fnoll jak ktoś się denerwuje, to głupio żartuje 31.08.06, 11:52

miłujcie się i wyluzujcie :)

a gdy Arka Noego osiada na mieliznach - dobry i Ponton ;)
    • adelheid Porady przez sekstelefon 31.08.06, 12:13
      bardzo dobrze ze cos takiego jest... to wychowanie seksualne mialo byc jeszcze jak ja bylam w podstawowce. i co? raz przyszla do nas pani od wf, pogadala chwile, my pozadawalismy pytania... w sumie ciekawa i pouczajaca ta rozmowa byla. ale to bylo tylko jeden raz. cale szczescie ze mielismy solidna kobiete od biologii. nie ominela tematu. wrecz przeciwnie: przerobilismy wszystko dokladnie. dlatego potem mnie dziwily pytania: czy przez pocalunek mozna zajsc w ciaze...:)
    • czbasia Porady przez sekstelefon 31.08.06, 13:42
      jestem dojrzałą kobietą, ale niestety mam pytania o które nie chce pytać twarzą
      w twarz i dlatego uważam iż bardzo dobrze by było gdyby można od czasu do czasu
      choćby porozmawiać meilem
      • naturelovers Re: Porady przez sekstelefon 31.08.06, 15:48
        Pytaj smialo. Gremium ochoczo odpowie na kazde pytanie.
        Pozdrowienia,

Kochankowie Natury
    • juze Porady przez sekstelefon 31.08.06, 13:54
      TRZEBA O TYM ROZMAWIAĆ JAK NAJWIECEJ DIALOG ...
    • eglantine Re: Porady przez sekstelefon 31.08.06, 14:45
      Ale mnie rozbawili panowie, którzy komentują urodę edukatorek.
      Przecież te dziewczyny należą do różnych organizacj kobiecych i feministycznych.
      A feministka, jak każdy wie, jest paskudna i nie goli nóg!
      • paolo101 Re: Porady przez sekstelefon 10.09.06, 19:13
        a niby skad o tym wiesz, ze to feministki, a nie studentki psychologii i
        pedagogiki czy seksuologii, a Ty zaraz, ze feministki...
        • eglantine Re: Porady przez sekstelefon 26.10.06, 10:21
          Bo niektóre znam. ;)
          • mg2005 Edukatorzy powinni tłumaczyć dzieciom dlaczego ... 24.11.06, 19:03
            powinny wstrzymać się z seksem do małżeństwa - tzn. gdy będą gotowi na
            przyjęcie dziecka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka