askax6 04.09.06, 09:40 moj kumpel, ktory studiuje technologie zywnosci powiedzial, ze picie kawy nie jest tak niebezpeczne dla watroby, jak sie powszechnie uwaza. dodal takze, iz jej dzialanie ma wrecz pozytywny wplyw. wierzyc mu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tigerness.74 Re: na watrobe dobra kawa 04.09.06, 09:51 Pierwsze słyszę, że powszechnie uważa się, iż picie kawy jest niebezpieczne dla wątroby! Wejdź na: nc.pl/modules.php?name=zdrowie&pa=showpagina&pid=110&kat=Artyku%C4%B9%C2%82y&tytul=7 Odpowiedz Link Zgłoś
askax6 Re: na watrobe dobra kawa 04.09.06, 11:37 oj, bo moze moje informacje pochodza jeszcze z czasow komunistycznych....;) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: na watrobe dobra kawa 04.09.06, 12:33 askax6 napisała: > oj, bo moze moje informacje pochodza jeszcze z czasow komunistycznych....;) Możliwe. Wtedy zniechęcano ludzi do kawy, wędlin, mięsa, czekolady i innych deficytowych artykułów. Moja żona skarżąca się na wątrobę (np po zjedzeniu śmietany czy czegoś tłustego) pije kawę bez żadnych sensacji. S. Odpowiedz Link Zgłoś
askax6 Re: na watrobe dobra kawa 04.09.06, 19:07 szczerze dziekuje za wszelkie informacje. teraz ze spokojem przystepuje do picia piatej kawy;) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś