IP: 80.48.253.* 07.03.03, 13:25
Chciałam zapytac czym jest przezroczysty płyn wydzielający sie z piersi
ostatnio zauwazyłam cos takiego u siebie zastanawiam sie co to moze byc???
Obserwuj wątek
    • Gość: paraplucha Re: pytanie IP: *.dialup.zonnet.nl 07.03.03, 13:31
      natychmiast do lekarza!! zazycz sobie usg i mammografie. nie chce cie
      straszyc, ale lepiej na zimne dmuchac - to naprawde moze byc cos powaznego.
      • Gość: małgo Re: pytanie IP: 195.116.43.* 07.03.03, 13:45
        Oj wystraszyłam sie troszke wydzielina ma specyficzny smak ( wiem od mojego
        chłopaka)jest przezroczysta :((( musze isc do lekarza ale zanim to zrobie
        chcialabym miec ewentualne podejrzenie co to moze byc bardzo dziekuje za pomoc
        pozdrawiam.
    • Gość: Iza Re: pytanie IP: *.introl.pl 07.03.03, 15:29
      A nie jesteś w ciąży? Czasem zmiany hormonalne w trakcie ciąży (już nawet na
      samym początku) mogą powodować wydzielanie z piersi siary (pierwszego mleka).
      • Gość: małgo Re: pytanie IP: 195.116.43.* 07.03.03, 16:01
        Gość portalu: Iza napisał(a):

> A nie jesteś w ciąży? Czasem zmiany hormonalne w trakcie ciąży (już nawet na
        > samym początku) mogą powodować wydzielanie z piersi siary (pierwszego mleka).
        aaa ciąza ? kilka ostatnich cykli byłam na tabletce antykoncepcyjnej jednak
        odstawiłam ją nie biorąc 2 tabletek dzien pozniej dostalam miesiaczke mam
        nadzieje ze nie jestem w ciazy...
        • Gość: justy Re: pytanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 18:29
          krwawienie w 2 dni po odstawieniu pigułek nie jest miesiączką, lecz tzw.
          krwawieniem z odstawienia - nie ma żadnej gwarancji, że nie jesteś w ciąży.
          Możesz mieć tez podwyższony poziom prolaktyny. W każdym razie sprawy nie można
          lekceważyć- idź do lekarza.
          • Gość: małgo Re: pytanie IP: 195.116.43.* 07.03.03, 19:28
            Gość portalu: justy napisał(a):

> krwawienie w 2 dni po odstawieniu pigułek nie jest miesiączką, lecz tzw.
            > krwawieniem z odstawienia - nie ma żadnej gwarancji, że nie jesteś w ciąży.
            > Możesz mieć tez podwyższony poziom prolaktyny. W każdym razie sprawy nie
            można
            > lekceważyć- idź do lekarza.
            tak wiem ze nie ma zadnej gwarancji ze nie jestem w ciązy justy ,zaniepokoiła
            mnie ta dziwna wydzielina ale nie przyszło mi do głowy ze to mogłby byc objaw
            ciazy jest 2 tygodnie po odstawieniu pigułki chyba jednak zawczesnie na
            objawy ...?
            • Gość: justy Re: pytanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 19:46
              owszem, być może na objawy ciąży jest nieco za wcześnie (chociaz czytałam posty
              dziewczyn, które czuły ciążę dzień po zapłodnieniu), ale wydzielina poże bbyć
              spowodowana np. rozchwianiem równowagi hormonalnej po odstawieniu pigułek
              Dlatego pogadaj z lekarzem
    • Gość: Tomek Re: pytanie IP: *.it-net.pl 07.03.03, 21:18
      A implantów silikonowych ostatnio nie było? Może coś ci wypływa...
      • Gość: małgo Re: pytanie IP: 80.48.253.* 07.03.03, 22:26
        Gość portalu: Tomek napisał(a):

> A implantów silikonowych ostatnio nie było? Może coś ci wypływa...
        eee zadnych implantów ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka