Gość: małgo IP: 80.48.253.* 07.03.03, 13:25 Chciałam zapytac czym jest przezroczysty płyn wydzielający sie z piersi ostatnio zauwazyłam cos takiego u siebie zastanawiam sie co to moze byc??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paraplucha Re: pytanie IP: *.dialup.zonnet.nl 07.03.03, 13:31 natychmiast do lekarza!! zazycz sobie usg i mammografie. nie chce cie straszyc, ale lepiej na zimne dmuchac - to naprawde moze byc cos powaznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: pytanie IP: 195.116.43.* 07.03.03, 13:45 Oj wystraszyłam sie troszke wydzielina ma specyficzny smak ( wiem od mojego chłopaka)jest przezroczysta :((( musze isc do lekarza ale zanim to zrobie chcialabym miec ewentualne podejrzenie co to moze byc bardzo dziekuje za pomoc pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: pytanie IP: *.introl.pl 07.03.03, 15:29 A nie jesteś w ciąży? Czasem zmiany hormonalne w trakcie ciąży (już nawet na samym początku) mogą powodować wydzielanie z piersi siary (pierwszego mleka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: pytanie IP: 195.116.43.* 07.03.03, 16:01 Gość portalu: Iza napisał(a): > A nie jesteś w ciąży? Czasem zmiany hormonalne w trakcie ciąży (już nawet na > samym początku) mogą powodować wydzielanie z piersi siary (pierwszego mleka). aaa ciąza ? kilka ostatnich cykli byłam na tabletce antykoncepcyjnej jednak odstawiłam ją nie biorąc 2 tabletek dzien pozniej dostalam miesiaczke mam nadzieje ze nie jestem w ciazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: pytanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 18:29 krwawienie w 2 dni po odstawieniu pigułek nie jest miesiączką, lecz tzw. krwawieniem z odstawienia - nie ma żadnej gwarancji, że nie jesteś w ciąży. Możesz mieć tez podwyższony poziom prolaktyny. W każdym razie sprawy nie można lekceważyć- idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: pytanie IP: 195.116.43.* 07.03.03, 19:28 Gość portalu: justy napisał(a): > krwawienie w 2 dni po odstawieniu pigułek nie jest miesiączką, lecz tzw. > krwawieniem z odstawienia - nie ma żadnej gwarancji, że nie jesteś w ciąży. > Możesz mieć tez podwyższony poziom prolaktyny. W każdym razie sprawy nie można > lekceważyć- idź do lekarza. tak wiem ze nie ma zadnej gwarancji ze nie jestem w ciązy justy ,zaniepokoiła mnie ta dziwna wydzielina ale nie przyszło mi do głowy ze to mogłby byc objaw ciazy jest 2 tygodnie po odstawieniu pigułki chyba jednak zawczesnie na objawy ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: pytanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 19:46 owszem, być może na objawy ciąży jest nieco za wcześnie (chociaz czytałam posty dziewczyn, które czuły ciążę dzień po zapłodnieniu), ale wydzielina poże bbyć spowodowana np. rozchwianiem równowagi hormonalnej po odstawieniu pigułek Dlatego pogadaj z lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: pytanie IP: *.it-net.pl 07.03.03, 21:18 A implantów silikonowych ostatnio nie było? Może coś ci wypływa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: pytanie IP: 80.48.253.* 07.03.03, 22:26 Gość portalu: Tomek napisał(a): > A implantów silikonowych ostatnio nie było? Może coś ci wypływa... eee zadnych implantów ;P Odpowiedz Link Zgłoś