Gość: Kobieta IP: *.infinity.net.pl 16.03.03, 17:52 czy w początkowym stadium(1-2 tydzień)ciąży może wystąpić krwawienie?U mnie się pojawilo i trwało tydzień.Czy to jest normalne czy oznaka np poronienia? dziekuje za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: problem IP: *.57-136-217.adsl.skynet.be 16.03.03, 22:54 niewielkie krwawienie tydzien od poczecia moze byc normalne- implantacja zarodka. Pozniej jednak trzeba szukac patologii. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: problem 17.03.03, 13:03 Gość portalu: Doki napisał(a): > niewielkie krwawienie tydzien od poczecia moze byc normalne- implantacja zarodk > a. Pozniej jednak trzeba szukac patologii. Szukać oczywiście trzeba, bezpieczeństwo ponad wszystko, chcialabym tylko pocieszyć autorkę watku, ze ja w drugiej ciąży krwawiłam przez kilka początkowych tygodni, a wszystko okazało sie w najlepszym porządku, normalny poziom gestagenów itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: problem IP: *.infinity.net.pl 17.03.03, 13:16 A jeszcze jedno: Test z moczu wyszedl ujemny,z krwi wyszlo 7.8(czyli wczesna ciąza),mialam robione usg wew.-lekarka powiedziala ze to ciąza (mialam cos tam podwyższone),a dzis mialam robione zwykle usg i 2 lekarzy powiedzialo ze nie ma zadnych oznak ciąży.Za to jajnik ktory mnie bolał okazalo sie ze jest niewidoczny na usg i za krótki. Łącznie badalo mnie już 4 lekarzy.Jeden(w szpitalu) podejzewal ciąze pozamaciczną ale wyszedl ujemny test z moczu wiec powiedzial ze nie wie skad to krwawienie.Kolejny lekarz(kobieta,prywatnie)stwierdzila ciaze na podstawie usg wew.i badania z krwi.Ale tak mysle sobie-moge miec moze jakas wade jajnika naprzyklad i stąd takie wyniki.Kolejnych 2 (w innym szpitalu)to ci co robili usg normalne. I co ja mam teraz myslec??? Odpowiedz Link Zgłoś