Gość: ap77 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 20:05 Szukam inforamacji na temat tego leku Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marina2 Re: Dagomed? 17.03.03, 21:04 dagomd to chyba nazwa firmy , ktora produkuje "leki" homeopatyczne.M Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Dagomed? 17.03.03, 21:06 Acha! A mi konkretnie chodzi i granulki powstrzymujace apetyt, prosze o info, skuteczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Dagomed? IP: *.visp.energis.pl 18.03.03, 08:25 Czyli chodzi o Fucus-Dagomed 17 wsakzania: opdchudzanie, skłonność do objadania się, uczucie pustki i ssania w żołądku zmuszajace do jedzenia, wzecia, biegunki, zmienny apteyt, niestrawnośc, bóle brzucha, odbijania, gorycz w ustach skład: antimonium crudum D6, Hydrastis D6, Pulsatilla D6, Sepia D6, Fucus vesiculosus D6 dawkowanie: 5 razy dziennie po 5 granulek pod język stosowac 2-3 tygodnie, potem ok.2tygodnie przerwy więcej na www.fucus.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
biurokratka Re: Dagomed-Fucus 17, tak dobry ? 18.03.03, 11:36 Jeżeli jest tak dobrym srodkiem, jak glosi strona/reklama, to czemu tylu jest grubasow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: Dagomed? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 00:12 ja nie byłam zadowolona,poza tym wydaje sie ze jest tani (9-10zl) ale opakowanie starcza na tydzien. Polecam chrom bo przy odrobinie silnej woli na prawde hamuje apetyt na slodycze. podobno przy jego stosowaniu rownoczesnych ćwiczeniach szybciej widać efekty, ale tego jeszcze nie sprawdzilam bo za krotko biore. Odpowiedz Link Zgłoś