k.wita 08.11.06, 09:34 Czy karmiac piersia prawie pol roczne dziecko moge przeprowadzic diete kopenhaska??? pozzdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_lu Re: dieta kopenhaska a mama karmiaca 08.11.06, 12:09 Kopenhaska to nie dieta... To rewelacyjny sposób na jojo. Sama stosowałam - efekt: najpierw minus 5, po dwóch miesiącach ostatecznie te 5 wróciło plus trzy kilogramy. Tak jest u każdej znanej mi osoby. A jest tych naiwnych... Nawet kiedyś w TVN Style jedna z prezenterek razem z panią dietetyk (!) stosowały tę "dietę". Efekt jak powyżej. Znam dwie historie typu "matka mojej koleżanki dużo na tym schudła i trzyma wagę", ale traktuję to jako urban legend. Ta dieta rzeczywiście, tak jak obiecują, zmienia metabolizm. Zaraz po niej, nawet prowadząc racjonalną dietę, i tak tyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_2000 Re: dieta kopenhaska a mama karmiaca 21.11.06, 08:16 Wcale nie prawda ze tyjesz jak nie jesz to nie tyjesz jestem teraz na ej diecie 7 dni - 7kg kolezanka byla 2 lata temu i schudla 11 kg i do tej pory trzyma wage!wiec prosze was nie piszcie takich głupot zabieracie komus i szanse i nadzieje na odchudzanie:-/ jesli zmienisz nawyki zywieniowe nie bedziesz sie opychac i bedziesz jadadc zdrowy rzeczy nie utyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.bednarczyk.witoszek Re: dieta kopenhaska a mama karmiaca 12.11.06, 14:10 Możesz stosować kopenhadzką gdy karmisz półroczne dziecko. Mały/a ma być pod nadzorem pediatry. Też w czasie Twojej diety może mieć braki apetytu... Jeżeli zauważysz brak przyrostu wagi dziecka - pediatra, albo coś z mięska dla dziecka. Wolalabym jednak 1-3 dni kopengadzkiej przeplatanej moją dietą. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36&w=51786636&a=52024040 Odpowiedz Link Zgłoś
k.wita Re: dieta kopenhaska a mama karmiaca 19.11.06, 22:55 Powiem tak...... stosowalam diete, o dziwo jakos nie umieralam. Pokarm leje sie z piersi, malutki ma sie dobrze i jest ok, poza tym, ze schudlam tylko z 4,5 kg, a chcialam 7. No ale dobre i to. Teraz wracam do mojej starej diety nielaczenia M. Tombaka pozdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś