Dodaj do ulubionych

dieta kopenhaska a mama karmiaca

08.11.06, 09:34
Czy karmiac piersia prawie pol roczne dziecko moge przeprowadzic diete
kopenhaska???
pozzdr
Kasia
Obserwuj wątek
    • mary_lu Re: dieta kopenhaska a mama karmiaca 08.11.06, 12:09
      Kopenhaska to nie dieta... To rewelacyjny sposób na jojo. Sama stosowałam -
      efekt: najpierw minus 5, po dwóch miesiącach ostatecznie te 5 wróciło plus trzy
      kilogramy. Tak jest u każdej znanej mi osoby. A jest tych naiwnych... Nawet
      kiedyś w TVN Style jedna z prezenterek razem z panią dietetyk (!) stosowały
      tę "dietę". Efekt jak powyżej.

Znam dwie historie typu "matka mojej koleżanki dużo na tym schudła i trzyma
      wagę", ale traktuję to jako urban legend. Ta dieta rzeczywiście, tak jak
      obiecują, zmienia metabolizm. Zaraz po niej, nawet prowadząc racjonalną dietę,
      i tak tyjesz.
      • misia_2000 Re: dieta kopenhaska a mama karmiaca 21.11.06, 08:16
        Wcale nie prawda ze tyjesz jak nie jesz to nie tyjesz jestem teraz na ej diecie
        7 dni - 7kg kolezanka byla 2 lata temu i schudla 11 kg i do tej pory trzyma
        wage!wiec prosze was nie piszcie takich głupot zabieracie komus i szanse i
        nadzieje na odchudzanie:-/ jesli zmienisz nawyki zywieniowe nie bedziesz sie
        opychac i bedziesz jadadc zdrowy rzeczy nie utyjesz.
    • ewa.bednarczyk.witoszek Re: dieta kopenhaska a mama karmiaca 12.11.06, 14:10
      Możesz stosować kopenhadzką gdy karmisz półroczne dziecko. Mały/a ma być pod
      nadzorem pediatry.
      Też w czasie Twojej diety może mieć braki apetytu...
      Jeżeli zauważysz brak przyrostu wagi dziecka - pediatra, albo coś z mięska dla
      dziecka.
      Wolalabym jednak 1-3 dni kopengadzkiej przeplatanej moją dietą.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36&w=51786636&a=52024040
      • k.wita Re: dieta kopenhaska a mama karmiaca 19.11.06, 22:55
        Powiem tak......
        stosowalam diete, o dziwo jakos nie umieralam. Pokarm leje sie z piersi, malutki
        ma sie dobrze i jest ok, poza tym, ze schudlam tylko z 4,5 kg, a chcialam 7. No
        ale dobre i to.
        Teraz wracam do mojej starej diety nielaczenia M. Tombaka
        pozdr
        Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka