Dodaj do ulubionych

Uzależnienie

26.12.06, 23:01
Czy wie ktoś, czy istnieje uzależnienie od jednego gatunku alkoholu, np. od
piwa? Proszę o jakieś informacje, ewentualnie linki.
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: Uzależnienie 26.12.06, 23:06
      uzaleznienie jest od alkoholu metylowego - a ze akurat lubi sie go przyjmowac w postaci piwa to juz kwestia smaku.
      • fionka21 Re: Uzależnienie 14.05.13, 09:11
        >uzaleznienie jest od alkoholu metylowego <

To uzależnienie nie trwa długo ;)
    • stefania-70 Re: Uzależnienie 13.05.13, 17:34
      Nie ma znaczenia rodzaj alkoholu-piwo,wódka czy wino to wszystko alkohol i to wszystko uzależnia.Ciekawe informacje na temat alkoholizmu czytałam ostatnio na stronie jakiegoś osrodka uzależnień.Zaraz sprawdzę gdzie to było.Mam www.leczenieuzaleznienmarysin.pl.
      Są tam nawet testy sprawdzające czy jesteś już uzależniony od tego świństwa czy jeszcze nie.Polecam.
      Pozdrawiam
      Stefa
    • e-kasia27 Re: Uzależnienie 13.05.13, 22:17
      Istnieje.
      Można być uzależnionym od każdej substancji, np. od chmielu, lub jakiegoś innego składnika piwa, a nie od samego alkoholu i wtedy wypicie innego alkoholu może nie zaspokajać potrzeby uzależnionego.
      • snajper55 Re: Uzależnienie 14.05.13, 03:26
        e-kasia27 napisała:

> Można być uzależnionym od każdej substancji

Brednie. Tylko nieliczne substancje uzależniają. Biały ser, jabłka czy kwaszona kapusta nie uzależniają niezależnie ile i jak często byś ich nie jadła.

S.
        • e-kasia27 Re: Uzależnienie 14.05.13, 10:48
          Oj Snajper, Snajper, myślałam, że się tylko na alergii nic nie wyznajesz, a tu proszę, na uzależnieniach też??
          Toż facetowi, to nawet nie wypada, żeby w tej materii nic nie wiedział!!
          Źle z Tobą, biedaku!
          • snajper55 Re: Uzależnienie 14.05.13, 14:23
            e-kasia27 napisała:

> Oj Snajper, Snajper, myślałam, że się tylko na alergii nic nie wyznajesz, a tu
            > proszę, na uzależnieniach też??

Do tego, aby prostować twoje brednie dużej wiedzy nie trzeba. To jak, biały serek też uzależnia? :D

S.
            • e-kasia27 Re: Uzależnienie 14.05.13, 21:51
              A co nie możesz go przestać jeść?
            • e-kasia27 Re: Uzależnienie 14.05.13, 21:53
              Naprawdę myślisz, że jak napiszesz słowo: "Brednie", to to jest prostowanie czegokolwiek?
        • e-kasia27 A, i miło Cię znowu widzieć Snajperku! 14.05.13, 10:49
    • 2margo00 Re: Uzależnienie 14.05.13, 09:45
      Witam!!! oczywiscie ze jest uzaleznienie od alkoholu,powinienes z tym walczyc albo udac się na terapię.M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka