Dodaj do ulubionych

nadmierne pocenie się

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 08:03
Mam ogromny problem!!!!!!!! Nadmiernie się pocę. To jest naprawdę bardzo
uciążliwe. Te ciągle mokre i brudne pod pachami bluzki!!! Używam
antyperspirantów, lecz to nic nie daje. Robi się coraz cieplej, trzeba będzie
zakładać letnie, cienkie bluzki, a ja się wstydzę. Co mam zrobić!!!!!!!
Błagam o pomoc!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dorka Re: nadmierne pocenie się IP: proxy:* / 172.30.7.* 16.04.03, 08:40
      Zajrzyj koniecznie na to forum:
      users.nethit.pl/forum/forum/erytrofobia/page=0/
      jest tam kilka naprawdę bardzo dobrych wątków na ten temat. Na pewno wyczytasz
      tam jak sobie z tym radzić. Pozdrawiam i życzę sukcesów w walce z tą
      przypadłością!
      • Gość: kk Re: nadmierne pocenie się IP: *.users.impath.com 17.04.03, 17:43
        a w nocy tez aie pocisz ?
    • Gość: seb Re: nadmierne pocenie się IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 10:29
      polecam ETIAXIL, dostępny w aptekach. bardzo silny i skuteczny
      • Gość: blondi Re: nadmierne pocenie się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.03, 13:51
        Tez mialam ten problem, caly czas sie boje ze wroci, ale na razie jest spoko -
        polecam Antidral - do kupienia w aptece, wcale nie tak drogo. Na poczatku
        troche szczypie i moze odbarwiac koszulke, ale to naprawde niewielka cena za
        swobodne podnoszenie rak do gory w kazdej sytuacji!!! Powodzenia!
        • Gość: zrozpaczona Re: nadmierne pocenie się IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 19:13
          Gość portalu: blondi napisał(a):

> Tez mialam ten problem, caly czas sie boje ze wroci, ale na razie jest spoko -

> polecam Antidral - do kupienia w aptece, wcale nie tak drogo. Na poczatku
          > troche szczypie i moze odbarwiac koszulke, ale to naprawde niewielka cena za
          > swobodne podnoszenie rak do gory w kazdej sytuacji!!! Powodzenia!

wielkie dzięki
          pocieszyłaś mnie. Powiedz mi jeszcze czy to naprawdę takie skuteczne? I czy
          jest możliwość że to mi zaszkodzi?

• Gość: zrozpaczona Re: nadmierne pocenie się IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 19:10
        Gość portalu: seb napisał(a):

> polecam ETIAXIL, dostępny w aptekach. bardzo silny i skuteczny
        dzięki
        a cio to takiego? Czy jest możliwość że mi zaszkodzi?
        • Gość: justy Re: nadmierne pocenie się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 20:18
          Etiaxil to rodzina bardzo silnych antyperspirantów aptecznych.
          wrzuć to hasło w wyszukiwarkę- było tu już duż o wątków na ten temat
          PS. gdybyś uwaznie czytała forum o erytrofobii którego adres podawano Ci w tym
          wątki, nie byłoby pytania "co to etixil?"
          • Gość: zrozpaczona Re: nadmierne pocenie się IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 19:34
          • Gość: zrozpaczona Re: nadmierne pocenie się IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 19:35
            apeluję do wsztstkich którzy znają Antidral!!!!
            czy można tego używać jednocześnie z antyperspirantami, czy trzeba samo????
            • Gość: Zosia Re: nadmierne pocenie się IP: *.gdynia.mm.pl 27.04.03, 13:43
              Gość portalu: zrozpaczona napisał(a):

> apeluję do wsztstkich którzy znają Antidral!!!!
              > czy można tego używać jednocześnie z antyperspirantami, czy trzeba samo????

o matko!!! przecież to wszystko jest dokładnie opisane na ulotce. temat
              przewijał sie przez to forum juz kilkakrotnie. Na podanej w tym wątku stronie o
              erytrofobi jest wszystko - kazdy szczegół związane z Antidralem i Etiaxilem.
              Ludzie czytajcie uważnie!!!
              • Gość: zrozpaczona Re: nadmierne pocenie się IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 21:47
                ja nie miałam żadnej ulitki przy Antidralu... (?????????)
                • Gość: justy Re: nadmierne pocenie się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 23:10
                  bo do niego nie ma ulotki.
                  a jeśli chodzi o równoczesne stosowanie antyperspirantu: antidral jest
                  antyperspirantem, wystarczy, jeśli będziesz go stosować
                  • Gość: zrozpaczona Re: nadmierne pocenie się IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 19:09
                    dzięki za informację. A czy Antidral stosuje się rano, tak jak normalny
                    antyperspirant, czy wieczorem?
                    • Gość: justy Re: nadmierne pocenie się IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 21:14
                      różnie. zazwyczaj wieczorem. po porannym prysznicu wstarcza potem zwykły
                      antyperspirant. jeśli nadpotliwośc jest duża, możesz go stosować rano.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka