eliza_stegny 13.04.07, 21:59 ostatnio mam duzo stresów i z tego stresu dostałam biegunki, myslałam,ze mi przejdzie ale nie przechodzi, trwa już 10 dni, schudłam 6 kg, co robić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeanne72 Re: biegunka i stres 13.04.07, 22:04 A stosowałaś w ogóle jakieś leki? Węgiel aktywowany? Ta utrata 6 kg wiąże się pewnie ze znacznym odwodnieniem, a nie utratą tkanki tłuszczowej. Takie odwodnienie jest bardzo niebezpieczne, może nawet doprowadzić do śmierci. Dlatego powinnaś jak najszybciej wybrac się do lekarza. a póki co, stosować duże ilości węgla aktywowanego i BARDZO DUżO pić. Odpowiedz Link Zgłoś
doras75 Re: biegunka i stres 13.04.07, 22:50 kup sobie gastrolit, i pij 3 razy dziennie uzupełni poziom gastrolitów. Tez mam biegunki ale ja nie mam pecherzyka żółciowego i nie stosuje diety. W dodatku zamiast chudnać to mi przybywa na wadze, a podejrzewałam chorą trzustkę. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza_stegny Re: biegunka i stres 14.04.07, 09:48 a co to ten gastrolit? można go kupić bez recepty? ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: biegunka i stres 14.04.07, 11:01 Gastrolit uzupełnia elektrolity. Można go kupic bez recepty i nie jest drogi, tylko niezbyt smaczny. I koniecznie idź do lekarza, możesz się nabawic notorycznych biegunek, a to już gorsza sprawa i trudniejsza do opanowania. Przydały by Ci się taż jakieś probiotyki, bo jeżeli biegunka trwa już 10 dni, to pewnie Twoje jelita są wyjałowione. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś