16.04.07, 14:20
Jak długo można dochodzić do siebie po operacji pęcherzyka żółciowego? Chodzi
mi o wygojenie rany w środku, osłabienie, ewentualne złe samopoczucie po
operacji, problemy gastryczne, dietę. Pytam z ciekawości, bo niestety czeka
mnie taka operacja.
Obserwuj wątek
    • calineczka79 Re: Operacja 16.04.07, 14:37
      zapraszam:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30099
      • baraniuk1 Re: Operacja 16.04.07, 14:38
        Już tam byłem :) ale nie znalazłem satysfakcjonującej odpowiedzi, a tutaj mimo
        wszystko zagląda więcej osób.
        • calineczka79 Re: Operacja 16.04.07, 15:04
          baraniuk1 napisał:

> Już tam byłem :) ale nie znalazłem satysfakcjonującej odpowiedzi, a tutaj
          mimo
          > wszystko zagląda więcej osób.

jeśli byłeś to wiesz że nia ma prostej odpowiedzi na takie pytanie :-)
          po 1 są różne sytuacje - nie zawsze na laparoskopii się kończy i laparoskopią
          jedna drugiej nierówna...
          poza tym każdy człowiek jest inny jeden dojdzie do siebie po kilku dniach -
          teraz znajoma babeczka pod 60 miała zabieg i po 3 dniach chciała iść do pracy
          wogóle nie czuła że była operowana a inny będzie dochodził do siebie dłużej,
          napewno niezaleznie od samopoczucia conajmniej miesiąc nie wolno niczego
          dźwigać! więc to też zależy od tego jaką kto ma pracę ...
          2 tygodnie to taki realny okres jeśli nie ma powikłań
          • netka2 Re: Operacja 16.04.07, 16:42
            Tak jak poprzedniczka powiem że to zależy od czlowieka. Maja mama miala
            operację we wtorek a wyszła w piątek do domku9 nieoficjalnie w czwartek). Po
            operacji odczuwala bol ale byl wzgledny. Dieta przez pierwszy tydzień bardziej
            oszczędzająca ale pozniej powoli jadla wszystko i nie ma z tego powodu zadnych
            dolegliwosci:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka