katasza01 13.05.07, 23:09 Mógłby mi ktoś doradzić jakiś dobry lek nasenny bez recepty? Coś po czym szybko zasnę i nie obudzę sie po dwóch godzinach... miałam kiedyś valerin ale nie skutkował za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1mzeta Re: co na sen? 14.05.07, 15:52 Na mnie najlepiej działały środki na alergię, typu zyrtec. Odpowiedz Link Zgłoś
katasza01 Re: co na sen? 17.05.07, 23:04 Zyrtec biorę codziennie na alergię i raczej nie powoduje u mnie senności, myślę że potrzbuję jednak czegoś mocniejszego:( Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: co na sen? 18.05.07, 09:41 No to raczej leki bez recepty mają małą szansę, żeby Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
olesia85 Re: co na sen? 18.05.07, 12:41 moja mama bierze Stilnox czy jakoś tak, wiem ze działa dobrze, ale nie wiem czy jest na recepte. ja raz wziełam myslac ze to zyrtec i padłam na 7 godzin:) fakt, ze wziełam całą tabletke, a powinno się brać połowę:) Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: co na sen? 18.05.07, 10:42 bez recepty dostaniesz zioła, melatoninę i homeopatię. przy poważniejszych problemach nie pomogą. lepiej niech ci lekarz doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
martwybiskup Re: co na sen? 18.05.07, 15:43 Kataszo - mam podobny problem. Zasypiam normalnie po czym w nocy się budze i nie moge spać. Odradzam Ci jakieś tabletki - przed snem zrob sobie melise - mnie pomogło, poza tym kolacja najpozniej o 18 i lekkostrawna, obok lozka postaw sobie cos do picia moze budzisz sie bo masz suche gardlo. Odpowiedz Link Zgłoś