norna 01.06.03, 12:52 duzo pije, nie mam klopotow z nadwaga... Jaka mioze byc zatem tego przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: !!! Re: puchna mi nogi! IP: *.star.ceti.pl / 192.168.1.* 01.06.03, 17:34 Kardiologiczna, limfatyczna, naczyniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar_los Re: puchna mi nogi! IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.03, 21:38 Tez mam ten problem i powoli zaczyna mnie to naprawde martwic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: puchna mi nogi! IP: *.sdh.sk.ca 06.06.03, 21:45 Gość portalu: !!! napisał(a): > Kardiologiczna, limfatyczna, naczyniowa. Wlasnie tak jak wyzej. Ale takie puchniecie nog do pewnego stopnia jest norma a granica miedzy zdrowiem i choroba jest plynna. Lekarz po badaniu zadecyduje czy leczyc, czy zostawic problem wlasnemu losowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Tez moj wielki problem!!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.03, 22:53 Ten watek spadl mi z nieba: od miesiecy puchna mi nogi. Kardiolog i nefrolog nic nie stwierdzili. Tabletki na odwodnienie Dytide H b. zle znosze, obnizaja moje i tak b. niskie cisnienie (do 75/45!) co przy mojej chorobie oczu (AMD, RCS, i nie tylko) jest zbyt ryzykowne (niedotlenienie!). Przez to nagromadzenie wody "przytylam" kilka kilogramow. Co moge zrobic sama? Czy moge cos zmienic dieta? Czy stres ma tu jakies znaczenie? Dodam, ze wszystko zaczelo sie potwornym bolem nog, wedrujacym od stop do ud, noce i lezenie bylo jedna tortura. Na koniec nie moglam siedziec; naczynia czy tez nerwy udowe nie znosily ucisku, nawet dotyku. Jaki lekarz specjalista moglby mi tu pomoc. Poradzcie prosze gdzie mam sie udac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vilandra Re: Tez moj wielki problem!!! IP: *.4web.pl 07.06.03, 13:00 Zrób USG żył i tętnic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Tez moj wielki problem!!! IP: *.dip.t-dialin.net 07.06.03, 20:10 Dzieki! Na poczatku tez byla o tym mowa, ale ja dostaje pomalu "alergii" na lekarzy i zapomnialam. Co zmieni taka diagnoza? Jakie jest (ewentualne) leczenie? Mam szczescie miec dobrych i troskliwych lekarzy, jezeli cos zawalam, to ja! Pozdrowienia ze wspolnej Europy!!! A Referendum zaczelo sie w dniu naszej rocznicy slubu!!! Odpowiedz Link Zgłoś