kasta09 06.06.07, 12:29 Od bardzo długiego czasu staram się cos na to poradzić. Mam problem z poceniem a juz wszystkiego próbowałam i nie pomogło... Prosiła bym bardzo jeśli ktoś mógłby mi pomóc w tej sytuacji i soś napisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laura_anna Re: nadmierne pocenie 06.06.07, 19:47 Nie wiem w jakim jesteś wieku,ale u dzieci i nastolatków najczęstszą przyczyną (zaznaczam, że nie jestem lekarką :)) jest: - niedobór witaminy D3 (u chłopców) - nieprawidłowa praca tarczycy (u dziewcząt) Odpowiedz Link Zgłoś
weraole Re: nadmierne pocenie 07.06.07, 20:35 a próbowałaś antidralu? To taki antyperspirant,ale leczniczy o silnym działaniu - kupuje się w aptece, kosxztuje ok. 14 zł, a działa od razu. Ja też się pociłam, a od kiedy tego użyłam skończyło się natychmiast. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasta09 Re: nadmierne pocenie 09.06.07, 17:08 Jeszcze nie. Ale dziekuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ayam1 Re: nadmierne pocenie 10.06.07, 20:57 ETAXIL polecam...kosztuje ok.50 złotych,ale efekty widać po dwóch dniach!!polecam Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: nadmierne pocenie 10.06.07, 23:14 kasta09, idz do lekarza i popros o skierowanie na badania tarczycy, zgodnie z sugestia poprzedniej internautki. Odpowiedz Link Zgłoś
internistka Re: nadmierne pocenie 11.06.07, 23:04 Antidral!!! Polecam rewelacja. Dziś użyłam pierwszy raz, ubrałam najbardziej obcisłą koszulkę i zaczełam ćwiczyć. Byłam cała zlana potem, a pachy suchutkie. Już się cieszę na jutrzejszy dzień bez tych obleśnych mokrych plam pod pachami, z którymi wyglądałam jak czubek. Odpowiedz Link Zgłoś
gizmak Re: nadmierne pocenie 13.06.07, 10:49 Tylko ANTIDRAL !!! Pociłam się od zawsze, a teraz na stare lata(50) przestałam. Moje córki też tylko tego używają.Ale używaj go wieczorem, nie po depilacji, a rano swój ulubiony dezodorant. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
casablancaa Re: nadmierne pocenie 13.06.07, 10:54 Antidral jest wspaniały. Mi bardzo pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś