ania24242 08.08.07, 20:35 Chciałabym nawiązac kontakt z osobami które chorują na zespół Zudecka.Bardzo prosze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coeurdelion Re: zespół Sudecka 04.04.15, 10:14 Troche czasu minęło od tego postu, zastanawiam sie czy udalo nawiązać sie kontakt ze dobrym specjalistą i jak wygląda obecnie postęp z pani CRPS ? Mam nadzieje ze ta nieznosna dolegliwość została opanowana u pani. Rok 2015 zaczol mi się powiklaniam po kontuzji nadgarsta. Minelo 1,5 miesiąca zanim zajęli sie mną fachowcy. Po trzeciej wizicie juz na fizjo, stwierdzono CRPS. Za miesiąc mam kolejne spotkanie z ortopeda (plus kilka fizjo sesji-wygląda na to że zna sie na problemie) i mam nadzieje dowiedziec sie więcej, przede wszystkim jak zaawansowane jest crps i jak z tym żyć. Z obecnych źródeł wynika ze to raczej nie przechodzi jak katar. Jestem pod opieką dobrych specjalistów (dr David Hargreaves , Pippa Blizzard - fizjo) a wkrótce bede pod lupa expertow ze względu na toczące sie postepowanie w sprawie zaniedbania medycznego wiec szczęście w nieszczęściu, że będzie dostęp na jakiś czas do fachowej opieki. Jestem ciekawy jak wygląda sytuacja u pani z CRPS i jezeli to może komukolwiek pomoc, podzielę swoimi informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
fotojacek1 Re: zespół Sudecka 23.05.15, 15:41 Witam, prosze o pomoc! miesiąc temu stwierdzono u mnie pourazowy zespół sudecka, minoł miesiąc a ja nie wiem co dalej robić. Odpowiedz Link Zgłoś
malgohha Re: zespół Sudecka 04.06.15, 21:00 Witam, u mnie zdiagnozowano zespół Sudecka ponad rok temu. Czy udało Ci się już znaleźć specjalistów, którzy zajęli się Tobą? Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jjuulliiaa14 Re: zespół Sudecka 14.03.16, 22:51 Witam. Po wypdku w pracy takze (3- mce temu ) u mnie stwierdzili pourazowy zespol sudecka-(stopa, kostka) jak narazie przeszlam dluga, mozolna droge do tego, zeby to zdiagnazowac. Poprzez liczne proby i bledy lekarzy, przez wiele cierpien wreszcie zdiagnozowali mnie. Ale czy to powod do zadowolenia? Zaczelam na wlasna reke szukac lekarzy, ktorzy zajeli by sie moim przypadkiem. Od 3 tyg uczeszczam na fizjo. Wiele lez wylalam podczas tych spotkan- mam nadzieje, ze przyniesie to jakies efekty- bo jak narazie nie potrafie jeszcze stapnoc na noge. Wlasnie zauwazylam date wpisu.... ale mam nadzieje, ze ktos moze sie odezwie i bedzie chcial porozmawiac ze mna na temat. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciutka40 Re: zespół Sudecka 09.11.16, 12:08 Napisz mi jak możesz jak postępy u Ciebie. Ja jestem po złamaniu kostki i po trzeciej wizycie u fizjoterapeuty jest podejrzenie Zespołu Sudecka. Nie mogę zrobić normalnego kroku, czuje obrzek i ból przy palcach. Mam isć zrobić rtg. Czy sa postępy? Jakie lekarstwa bierzesz? Jak możesz to napisz do mnie na priv agatabeata3@gmail.com Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
anuleczka111 Re: zespół Sudecka 30.11.16, 08:53 Mi bardzo pomogły zastrzyki Movalis, brałam ich az 12, a na ulotce jest napisane max 3. Mogę stawac na stopie, ale dwa tygodnie po zakonczeniu stopa sinieje jest czerwona i nie wiem co dalej. Czyli mam kolejny etap choroby. szukam lekarza ;-(. Podaje maila do kontaktu anuleczka111@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
zeus435 Re: zespół Sudecka 21.10.24, 23:15 Dzień dobry. Choruję na CRPS dłuższy czas. Jacy specjaliści przepisują Wam rehabilitację, zastrzyki i inną pomoc medyczną. Pozdrawiam i życzę zdówka. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiajulia Re: zespół Sudecka 26.11.24, 17:52 Mój dopiero początek znasz jakiegoś dobrego lekarza? Podziel się proszę wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś