Gość: K IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 18:02 ma ktoś jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Horacya Re: HARMONET IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 15:38 Zażywam Harmonet od kilku miesięcy. Zwykle mój organizm nie tolerował tabletek hormonalnych(okropne bóle głowy, problemy z menstruacją..), a te i owszem. Zawierają niewielką ilość homronów. Nie zauważam spadku "formy".. Jedyna rzecz - trzeba dokładnie pilnować godziny, brać o tej samej porze. Dwa razy spóźniłam się z tabletką o 12 godzin, niby dopuszczalne dla zabezpieczenia, ale kilka dni później nastąpiła menstruacja - jeszcze w trakcie brania tabletek i cały misterny plan.. hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mola Re: HARMONET IP: 193.59.173.* 07.07.03, 16:16 Biorę od dłuższego czasu i jestem zadowolona. To jest lek z b. niska dawką hormonów. A przy okazji: w czasie brania mój mięśniak 5,5 cm zmniejszył sie o prawie połowę (poprzednia pani dr chciała mnie na konto tego mięśniaka wypatroszyć...). Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: HARMONET 07.07.03, 16:30 Oj szkoda,ze dopiero teraz o tym wiem!Bo moj miesniak wpasnie "wypatroszono" razem z macica.Powiem jednak o tym leku siostrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mola Re: HARMONET IP: 193.59.173.* 08.07.03, 09:11 Myslę, że powiedz jej nie tyle o konketnym leku, ale niech znajdzie dobrego lekarza, który dobierze jej odpowiedni. Dobrze dobrane hormony moga znacznie zmniejszyć mięsniaki. A jeśli siostra ma duże, to może powinna sie zainteresować metodą "głodzenia" mięsniaków - robia to chyba w klinice AM (?)w Lublinie - wstrzyknięcie jakiejs substancji powoduje obumieranie, czy raczej wysychanie i kurczenie sie guza. Podobno bardzo dobre efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubdub Re: HARMONET IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 09:20 Bralam Harmonet prawie przez rok, potem zaczelam miec plamienia i trzeba bylo zmienic na mocniejszy. Czulam sie dobrze, tylko... spadlo mi libido i przyjemnosci w lozku bylo malo. Teraz nie biore w ogole zadnych tabletek i jest niebo a ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linn Re: HARMONET IP: *.net.autocom.pl 09.07.03, 11:35 harmonet nie daje zadnych przykrych objawow typu bol glowy mdlosci itd ale niestety libido spadlo do zera w ogole brzydzi mnie seks, co jest dla mnie bardzo przykre, dla mojego meza chyba tez... rozwazam zaprzestanie stosowania H tylko z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
bjoasia Re: HARMONET 10.07.03, 13:07 Wejdź na FORUM - ZDROWIE KOBIETY, tam znajdziesz wyczerpujące informacje! Odpowiedz Link Zgłoś