kawakawakawa 21.09.07, 16:28 czy sa jakies odzywcze preparaty dla anorektyczek oprocz wszechobecnych NUTRIDRINKow?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maddalena85 Re: dla anorektyczek 21.09.07, 17:50 Nutrison i Fresubin, polecam szczególnie pierwszy. www.niedajsiezjescchorobie.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
0lunia Re: dla anorektyczek 22.09.07, 17:59 to jest odżywka. Proszek z którego można zrobić papkę lub napój. Mi to pomogło przybrać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kawakawakawa Re: dla anorektyczek 22.09.07, 21:21 jak sie to stosuje i ile przybralas? ogolnie to jest drogie? Odpowiedz Link Zgłoś
0lunia Re: dla anorektyczek 23.09.07, 09:55 od czerwca przytyłam prawie 4 kg. Przez jakiś czas jadłam tylko to... jakieś 5-6 porcji i do tego to na co miałam ochotę (mam słabość do nabiału, słodyczy i płatków do mleka). Dla siebie szukasz pomocy, czy dla kogoś z rodziny? Ważne jest nastawienie... ja chcę przytyć. Paczka która wystarczała mi na 1-2 dni kosztuje ok.12 zł, na receptę połowę taniej. Teraz na dłużej mi starczy. Poradziłam to też koleżance, w takiej sytuacji jak ja, ale jej smak papki nie odpowiadał. Jak co top pytaj :) Odpowiedz Link Zgłoś