Dodaj do ulubionych

Przerzedzenie włosów -------- ++++ ----------

30.10.07, 21:30
Witam.

W kącikach i na czubku głowy przerzedziły mi sie włosy. Mam 26 lat. Czytając opinie znalezione w google powstał olbrzymi znak zapytania bazujący na innym doświadczeniu z lekiem Belergot.

Pisze bo odnosze wrażenie ze to zamierzone działania, nie wyleczanie ludzi do konca. Pewnie nie jedna osoba pomyslała wczesniej o tym.

-------------------------------------------------------------------
Przyjmowałem lek za 50zł oraz za prawie 100zł na fobie i lęki (ssri) wychwyt zwrotny itd. Miałem po nim biegunke oraz dziwnie reagowałem na zgaszone swiatlo cos pulsowało mi w głowie.

Uznałem ze to tylko biznes ( ciągle widze przed oczami program dokumentalny ktory mi to jakby uswiadomił na dobre )

LEK BELERGOT - odrazu w google pisze ze to trucizna ble ble, jesli to trucizna a tamten miał arsenał skutków ubocznych to pewnie juz nie był trucizną bo za wiekszą kase.

Do czego zmierzam. Ostatnio wziołem BELERGOT 2 tabletki a czuje ze nie działa.

Długo myslałem i mysle sobie, tutaj tez widze biznes.

Wziołem jedną tabletkę, podzieliłem na pół. Nastepnym razem rozkruszylem zaledwie PÓŁ.

Popity i rozcienczony działał lepiej niz 2-3 tabletki zazyte wg. wskazan.

Baa, poszedłem na spotkanie z netu. Czułem sie prawie panem sytuacji...TO tylko taki pszykład...

Patrząc na to wszystko z własnych przemyslen doszedłem do wniosku ze sprawa włosów jest identyczna.

Najpierw łoją nas z kasy na szampony, potem łoją nas z kasy na jakies inne duperele, potem jesli ktos ma kase jest BAM - przeszczep.

I tutaj mamy kolejne ZASYSADŁO finansowe.

Po co uleczyc tylu łysiejących mężczyzn skoro można DOIĆ latami kase.

-----------------------------------------------------------------
CZytam najnowsza wiadomosc typu WOW - lek za 50 dolarów niebawem dostepny w polsce, obniża popęd sexualny itd...

Pierwsza mysl z poprzednich przemyslen:

- jeden z serwisów podaje ze to mity że obniżenie zamierzone popędu nie wpływa wogóle na włosy i ich porost...

- moja mysl, ze wpływa i to nalezy ukryc za wszelką cene. Ze wprowadza sie ludzi w szablon aby robili tak jak PSEUDO-SPECJALISTA powiedział.

Słuchajcie nie jestem ALFĄ i OMEGĄ. Ale wydaje mi sie ze jak bule kase i nic z tego nie miałem a sam poczytałem po necie i sam zdiagnozowałem moje objawy i sam wybrałem lek ktory mi pomaga.

Tak ta trucizna BELERGOT działa. Czułem ze chce mi sie żyć. Nie wywołał nic poza drżeniem lekkim mieśni.

Nie zamierzm tez go wcinac bez przerwy obserwuje siebie i wiem ze jak kazdy lek ma skutki uboczne a ci ktorze nawijaja ze to trucizna są ze tak powiem własnie od takiego nawijania naiwych ludzi na inny lek i brania kasy.

TO TYLKO MOJE PRZEMYSLENIA, PROSZE NIE BRAC ICH ZBYT DO SIEBIE. MOIM ZAMIAREM BYŁO ZWROCENIE UWAGI SZARYCH LUDZI ZE PRZYSZŁOWIE - UMIESZ LICZYC LICZ NA SIEBIE TWOJE ZYCIE INNYCH JE...BIE - TO NIESTETY RZECZYWISTOSC.

- co chodzi o włosy narazie filozofuje i przygotowywuje sie do lektury na ten temat, szukam informacji w chemii, zachodzących procesach itd. Widze tu bazowanie na schemacie - ojoj co to bedzie nie mam włosów - bam reklama - bam zakup - bam stały zakup - bam proces stałego zakupu zbyt srodka a nie zapobieganie problemowi.

Troche mnie poniosło, jak ktos chce powalczyc i poszukac rozwiazania ze mną i nie jest kolegą ktory ma ciocię aptekarke to zapraszam - gg. 7543564 - ktos ostatnio mnie spamował to numer awaryjny :]
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka