poli666 21.11.07, 21:27 Mam pytanie ile w przyblizeniu kosztuje operacja zeza u dorosłej osoby z zezem rozbierznym? I bardzo słabym uciekajacym okiem. Tak w przyblizeniu bo wiem zę to zalezy od wady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senioronline Re: Operacja zeza 22.11.07, 18:55 Az mnie korcilo aby ci napisac ale to zalezy gdzie mieszkasz i jaka klinika Najlepiej idz prywatnie do lekarza ktory pracuje w szpitalu okulistycznym Jesli jestes mloda to warto dac kazda kwote Odpowiedz Link Zgłoś
marylux Re: Operacja zeza 23.11.07, 16:16 Helo, mam teraz 26 lat. 3 lata temu miałam operacje zeza rozbierznego na jednno oko, moja 3 lata młodsza siostra na oba oczy jednocześnie. Operacje miałam zrobioną fachowo, byłam pod dobrą opieką. A wszystko to w Klinice okulistyki w Lublinie- absolutnie bezpłatnie. Lekarzem naszym była Pni dr Biziorek- bardzo miła kobieta. Polecam! Przyjmuje ona bezpłatnie w klinice lub w LUXMEDZIe prywatnie- ale nie miałam potrzeby isc prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fobiczek70 Re: Operacja zeza 23.11.07, 16:51 hej czy mogłabys mi dac jakieś namiary do siebie? tez mam zeza i chciłbym sie wyleczyć pliz Odpowiedz Link Zgłoś
rachela27 Re: Operacja zeza 25.11.07, 14:02 A dlaczego masz za to płacić? Wystarczy znaleźć dobry szpital i fachowca lekarza. No tylko ciekawe ile trzeba czekać na taką operację? Ja miałam 16 lat temu operację na zeza w Warszawie na ul.Szaserów. Odpowiedz Link Zgłoś