ally80 30.11.07, 18:07 Kto ma?I jak to leczycie?denerwue was to?ja juz z tym ledwo zyje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an52 Re: MĘTY przed oczami 30.11.07, 20:56 ja mam taka małą plamkę, taki cień na prawym oku, byłam z tym u okulisty ale mnie wyraźnie olała. Przepisala jakieś krople takie co to nie zaszkodzą i nie pomogą i powiedziała żebym już dso niej nie przychodziła , tylko te krople moze mi pzrepisać lekarz POZ. Z innych źródeł dowiedzialam sie że dopiero wezmą się za to jak będę miała zaciemnione 3/4 oka. ZGROZA! ŻYJEMY W POLSCE. Odpowiedz Link Zgłoś
zulkatx Re: MĘTY przed oczami 30.11.07, 21:44 Mnie latają takie ciemne farfocle, ale tylko wtedy, gdy spojrzę na jakieś jasne miejsce, np. na biały ekran komputara, albo na niebo. Pierwszy raz zauważyłam to będąc nastolatką. Czyli prawie trzydzieści lat temu:)) A tak wogóle, to moi rówieśnicy korzystają już z okularów przy czytaniu, a ja jeszcze nie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: MĘTY przed oczami 01.12.07, 11:46 Podobno dość skuteczne są krople z jodkiem potasu. Ja niestety nie mogę ich stosować ze względów zdrowotnych (niezwiązanych z oczami) Odpowiedz Link Zgłoś