Gość: Matylda IP: *.rginternet.pl 21.08.03, 22:49 Po ogoleniu nóg maszynką jednorazowa na mokro pojawiają mi się ropne syfki po których pozostaja blizny. Jak je zlikwidować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cebulka_dymka Re: Syfki na nogach po goleniu 22.08.03, 08:10 Z tego co wiem u niektórych osób po goleniu występuje podraznienie w postaci ropnych krostek.Nastepnym razem jak będziesz depilować nogi posmaruj je tłustym kremem lub oliwką i dopiero wówczas możesz je golić.Teraz mając już ropne krostki nie radziłabym ich smarować jakimkolwiek balsamem.Bardzo dobre jest na takie dolegliwości szare mydło BIAŁY JELEŃ.Na pewno Ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliszka Re: Syfki na nogach po goleniu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 16:40 ja po goleniu nóg używam balsamu po goleniu lub wody po goleniu dla mężczyzn.Może to sie wydać śmieszne ale działa, wiela lat tak się męczyłam jak ty z krostami aż zaczęłam stosować wody po goleniu. Jak się wchłonie smaruję nogi balsamem do ciała.Jak do tej pory nie mam żadnych krost. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana28 Re: Syfki na nogach po goleniu IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 17:37 Ja stosuje wode utlenioną lub spirytus salicylowy zaraz po goleniu. Krostki są naprawde duzo mniej widoczne badz nie ma ich wcale. Polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km2bp Re: Syfki na nogach po goleniu IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.08.03, 13:47 Jest na to jedyna dobra rada kup sobie golarkę elektryczna taką dla mężczyzn i gol się na sucho o podrażnieniach szybko zapomnisz a i balsamów płynów po goleniu , pianek i innych drogich kosmetyków nie będziesz musiała stosować i żyletek także Odpowiedz Link Zgłoś