maruda.r 05.03.08, 12:43 Według najstarszej kobiety na Ziemi młodzi piją za dużo wódki anyżowej. ************************************ Uwielbiam, choć nie wiążę z tym jakiś większych nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dar61 za dużo niskokalorycznej wódki 05.03.08, 13:32 [...młodzi piją za dużo wódki anyżowej] Więc jak - pić czy nie? Pić dużo czy mało? Pić anyżówkę, czy bimber? Do diaska - podajcież tu gotową receptę, Pani Marto... * * * [...z rodzin długo żyjących...] [...nisko kalorycznej ...] [...diety niskokalorycznej u ludzi] Proszę się zdecydować co do pisowni. Co do wódki też:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: za dużo niskokalorycznej wódki 05.03.08, 22:50 Mam nadzieję, że jeszcze za mojego życia uda się stworzyć receptę na nieśmiertelność. Ja nie chcę umierać... nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
spinaczpwk Gen długowieczności 05.03.08, 14:48 Znam tylko trzy formy tlenu: O1 - rozbita cząsteczka tlenu, O2 - cząsteczka tlenu w powietrzu, O3 - ozon, O4 - tetratlen oraz izotopy tlenu. Natomiast to, o czym napisano w artykule, to są związki tlenu z innymi pierwiastkami w formach zamkniętych lub otwartych (rodniki). Tłumaczu, gdzie twoja logika i wiedza wyniesiona ze szkoły podstawowej i średniej. Tam też to wykładali na chemii o cząteczkach, na matmie o logice. Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Re: Gen długowieczności 05.03.08, 20:07 dlugowiecznosc to dieta pelna miedzi (salata, wolowina) i seks raz na miesiac. Tak zolwie zyja sobie setki lat. A bzdury o genach sa potrzebne naukowcom do uzyskania kolejnych grantow na badania. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Gen długowieczności 07.03.08, 17:29 No, z tym seksem u żółwi raz na miesiąc to coś ci się pomyliło. Jaja na plaży też trzeba składać? Odpowiedz Link Zgłoś