Gość: Joanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 08:07 Dziewczyny! Takie pytanko: czy biorąc tabletki (Logest) Wasz biust się powiększył, po jakim czasie to zauważyłyście i czy o dużo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktorkaa Re: Piersi a Logest 04.09.03, 09:06 Gość portalu: Joanna napisał(a): > Dziewczyny! Takie pytanko: czy biorąc tabletki (Logest) Wasz biust się > powiększył, po jakim czasie to zauważyłyście i czy o dużo? tak,dosyć dużo,a jak przerwałam na kilka miesięcy to wrócił do stanu przed zażywaniem,a jak wróciłam ponownie do logestu znowu się powiekszyl:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiszpanka Re: Piersi a Logest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 12:17 Hej, czy mozesz mi napisac czy mialas jakies inne "skutki uboczne" po stosowaniu logestu (tycie?). LEkarz mi przepisal pigulki przed planowana ciaza na uregulowanie cyklu i sie boje brac, chociaz i tak bede musiala... wiktorkaa napisała: > Gość portalu: Joanna napisał(a): > > > Dziewczyny! Takie pytanko: czy biorąc tabletki (Logest) Wasz biust się > > powiększył, po jakim czasie to zauważyłyście i czy o dużo? > > tak,dosyć dużo,a jak przerwałam na kilka miesięcy to wrócił do stanu przed > zażywaniem,a jak wróciłam ponownie do logestu znowu się powiekszyl:-) > Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorkaa Re: Piersi a Logest 04.09.03, 12:43 Gość portalu: Hiszpanka napisał(a): > Hej, > czy mozesz mi napisac czy mialas jakies inne "skutki uboczne" po stosowaniu > logestu (tycie?). LEkarz mi przepisal pigulki przed planowana ciaza na > uregulowanie cyklu i sie boje brac, chociaz i tak bede musiala... Oprócz tego biustu żadnych nie miałam więcej zmian i skutków ubocznych,czuję się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiszpanka Re: Piersi a Logest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 12:22 A bralas inne? A masz sklonnosci do tycia? Moze zaczne brac? wiktorkaa napisała: > Gość portalu: Hiszpanka napisał(a): > > > Hej, > > czy mozesz mi napisac czy mialas jakies inne "skutki uboczne" po stosowani > u > > logestu (tycie?). LEkarz mi przepisal pigulki przed planowana ciaza na > > uregulowanie cyklu i sie boje brac, chociaz i tak bede musiala... > > > Oprócz tego biustu żadnych nie miałam więcej zmian i skutków ubocznych,czuję > się świetnie. > Odpowiedz Link Zgłoś