aallicja 10.09.03, 10:57 Bardzo, bardzo Was proszę o adres przychodni, kliniki, itp. w Warszawoe, w której mogłabym szybko zrobić biopsję (mam skierowanie) Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Re: biopsja - bardzo pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 11:50 Bopsję czego? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a tarczycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 12:15 To ma być biopsja tarczycy (guz powiększył się dwukrotnie w ciągu roku). Termin mam 19-go, ale jestem przerażona i chcę to załatwić jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierzchu Re: tarczycy IP: *.stansat.pl 11.09.03, 16:16 Witam, Szczerze mowiac nie wiem, czy gdzies bez placenia uda Ci sie zrobic te biopsje szybciej. Jesli sie tak bardzo denerwujesz, to moze jednak zainwestuj i zrob ja gdzies prywatnie? To, że guz sie tak bardzo powiekszyl, to jeszcze nie oznacza, ze to cos strasznego. Nie wiem zreszta, jak duzy jest, ale nic sie nie martw. Na pewno wszystko bedzie dobrze, co nie znaczy, ze nie bedziesz musiala sie poddac operacji (ja niestety chyba musze i czekam wlasnie w kolejce na operacje wyciecia guza, mam nadzieje, ze jeszcze w tym roku sie uda), ale rozmaite guzki tarczycy sa prawie do wyleczenia. Trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
aallicja Re: tarczycy 11.09.03, 17:11 dziękuję za słowa otuchy wiem, że czeka mnie operacja najbardziej jednak dobiło mnie to, że ten cholerny guz powiększył się prawie dwukrotnie trzymam za Ciebie kciuki dużo zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś