marcello188 08.12.07, 15:26 Ukochany zabrał mnie do Bogdana Szymczyszyna.Zrobił mi badanie RYODORAKU I zastosował akupunkturę.TO DZIAŁA!!!!!!!!!!POLECAM... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myalgan Re: KONIEC FIBROMIALGII 11.12.07, 02:33 ok pan doktorek zareklamowany dzieki jak ktos skorzysta napewno to napisze duzych liter uzywamy bardzi zadko ok an pozdrawiam Odpowiedz Link
marcello188 Re: KONIEC FIBROMIALGII 11.12.07, 14:05 Pan doktorek jest bezcenny.Ja sama jestem jego pacjętką.Mnie pomógł i jestem zadowolona,silniejsza i nie mam depresji. Czasem pomagają proste i stare zabiegi. Odpowiedz Link
ewax100 Re: KONIEC FIBROMIALGII 11.12.07, 15:51 Sorry ale nie ma potrzeby pisać dużymi literami. Odpowiedz Link
migotka1958 Re: KONIEC FIBROMIALGII 11.01.08, 22:54 Witam ciesze sie ze moge kontaktowac sie z osobami u ktorych stwierdzono fibromialgie................ja stracilam nadzieje ze pozbede sie tej wstretnej choroby.Ale przeczytalam o akupunkturze mam taki aparacik.Ale nie znam punktow zebym go stosowala, jezeli mozna bardzo bym prosila o przeslanie mapki punktow , dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link
jolanta534 Re: KONIEC FIBROMIALGII 12.01.08, 14:04 www.akupunktura.katowice.pl/meridiany.html tu masz przykład pozdrawiam Jola. Odpowiedz Link
marcello188 Re: KONIEC FIBROMIALGII 15.01.08, 21:24 moja droga,nie mam pojęcia o punktach.ja miałam pinezki w uszach przez dwa tygodnie,i punkty na dłoniach,głowie,łokciach,nogach.Czuję się super.mam siłę i noce mam senne.pozdrawiam. Odpowiedz Link
jolanta534 Re: KONIEC FIBROMIALGII 16.01.08, 12:56 Halo!Moderatorzy zróbcie cos z tym "kimś" tak przeszczęsliwym,bo robi mi sie niedobrze,chociaz z natury jestem optymistką,pozdrawiam Jola. Odpowiedz Link
marcello188 Re: KONIEC FIBROMIALGII 17.01.08, 21:08 ja też czekam na wiosenkę,ale w tym roku pierwszy raz nie mam depresji.chodzę na solarium raz w tygodniu,lubię pływać,ale pózniej wszystko mnie boli.pozdrawiam. Odpowiedz Link
marcello188 Re: KONIEC FIBROMIALGII 17.01.08, 20:54 widać można mieć ribromialgię i być szczęśliwą,dzieki akupunkturze.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
jolac171 Re: KONIEC FIBROMIALGII 21.01.08, 19:43 Taka jesteś szczęśliwa, to napisz swoją historię, jak my wszystkie , ze szczegółami.Jak się zaczęła choroba i jakimi konkretnie lekami i sposobami sie leczyłaś.Samo napisanie ,że jestes ozdrowiona w cudowny sposób z choroby, na którą nie ma jeszcze ani leków ani nawet porządnej diagnozy, nie jest wiarygodne i trąci cokolwiek ofanatyzm. Odpowiedz Link
marcello188 Re: KONIEC FIBROMIALGII 26.02.08, 16:12 Więc piszę swoją historię-byłam juz u wszystkich specjalistów,okulista,kardiolog,reumatolog,neurolog,gastrolog- itd ,wszyscy znajdowali tylko choroby,przepisywali recepty,a ja trułam swój organizm.Miałam depresję-brałam różne psychotropy,aż w końcu nie wiedziałam co sie ze mną dzieje.Postanowiłam wszystko rzucić i pomalutku zaczynałam żyć bez żadnych,leków.Było ciężko,ale postawiłam na pływalnie,jogę pierwszego stopnia.Jeszcze wtedy nie wiedziałam ze mam fibromialgie,ale poznałam kogoś kto ja ma i otworzyły mi sie oczy.Wszystkie objawy sie zgadzały,więc poszłam do mojej Pani doktor pierwszego kontaktu i poprosiłam aby znalazła w domu objawy tej choroby i przeanalizowała moja historię choroby.Po dwóch tygodniach potwierdziła diagnozę.I tak sobie żyłam i cierpiałam z powodu bóli raz tego,a raz tamtego,czekając kiedy mi przejdzie.Trafiłam na dr,szymczyszyna i po akupunkturze uspokoił sie mój organizm.Czuje się b.dobrze nie ważne czym to trąci,ważne,że pomogło.Pozdrawiam i życzę chwili bez dolegliwości. Odpowiedz Link