Gość: Kaiser IP: *.jastrzebie.com.pl 22.09.03, 19:41 Czy istnieje jakas maść ,krem,który leczy przebarwienia,drobne blizny po tradziku? Czy może CEPAN jest odpowiedni do tego typu rzeczy?Poradżcie coś,POMÓŻCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: PILNE pytanie do DERMATOLOGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 20:57 Na forum uroda spytaj.Dziewczyny, takze farmaceutka polecaja kremy z kwasami (cała lista) oraz własnie zel na blizny- contratubex lub cepan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camina Re: PILNE pytanie do DERMATOLOGA!!! IP: 2.4.STABLE* / *.dolsat.pl 23.09.03, 09:33 Stosowałam cepan na blizny potrądzikowe przez kilka miesięcy, ale efektów nie widziałam. Może za krótko, a może z powodu tego, że cepan działa tylko na świeże blizny, a nie te sprzed nawet paru lat. Poza tym bardzo natłuszczał, co pzry cerze tłustej trądzikowej nie jest raczej wskazane. Contratubex słyszałam ,że jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: PILNE pytanie do DERMATOLOGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 11:07 Sama nie mam nasilonego tradziku, ale majac cere mieszana borykam sie z wypryskami- w czasie okresu wyrastaja mi te wulkany na czole czy brodzie- za rada dziewczyn zaczełam uzywac kremu z kwasami by zapobiec powstawaniu zaskórników, na te juz obecne zastosowałam Brevoxyl, natomiast na pozostałe slady, zaczerwienienia stosuje od paru dni własnie contratubex- i widze efekt. Contratubex ma konsystencje zelu, wiec nie natłuszcza, a wrecz sciaga skóre.Jest drozszy, ale dobry i wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaiser Re: PILNE pytanie do DERMATOLOGA!!! IP: *.jastrzebie.com.pl 28.09.03, 18:34 up Odpowiedz Link Zgłoś
szkoda_lata Re: PILNE pytanie do DERMATOLOGA!!! 28.09.03, 20:02 slyszalam ze NormaDerm (?) Vichy przynosi dobre rezultaty - sama jeszcze nie probowalam Odpowiedz Link Zgłoś